Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
co sądzićie ,lepiej siedzieć w domu ,czy iść do pracy do wiomaru. piotrek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
Sam pomyśl co lepiej mieć tysiączka czy go nie mieć.
|
|
Lepiej siedzieć w domu będziesz zdowszy
|
|
w domu:) Byłem raz na rozmowie, kierowniczek czy dyrektorek zaczął mnie jechać, to ja go zj****em i poszedłem. Chyba, że lubisz się dawać poniżać. Polacy nie mają honoru jak np. Turki, jak go w niemczech niemiec pogania lub coś to od razu rzuca robotę. ---------------------------------------------
|
|
Moim zdaniem lepsza taka praca niż żadna...
|
|
musze pomyslec nad zalozeniem firmy bede placil 900 zlotych :) ---------------------------------------------
|
|
zycze szczescia w wiomarze. idz na rozmowe sam sie przekonasz. ja bylam tez na koniec roku i osoba ktora z nami przeprowadzala rozmowe powiedziala ze jest ODPOWIEDZIALNOSC ZBIOROWA. a akurat wtedy bylo rozliczanie roczne ( to byl tez listopad) wez teraz odpowiadaj za straty z calego roku. przeciez ty mozesz wyplaty nie dostac albo jeszcze gorzej.a z jakiej paki ty masz odpowiadac za straty z calego roku jak przyszles w listopadzie?? no ale tam widac tak jest. sie czlowieku nie wyplacisz. ja jak to uslyszalam to zrezygnowalam. poza tym mnie ostrzegala babka ktora wlasnie tam pracowala i to nie byla BYLA PRCOWNICA.
|
|
tam biora na koniec roku pracowników manko rozlicza na wszytskich starych i nowych co ich nabiora i bedzie cacy nowi albo rzuca prace albo nie jak chca ale i tak za manko im sie odliczy a starzy mniej beda stekac bo mniejsza kwota bedzie do zapłaty
|
|
no widzisz czyli prawda.i nowy bedzie musial dymac zanim nie splaci manka. ciekawa jestem ile oni maja tego manka z calego roku?? nabral sie ktos kiedys na to?? ile wtedy dostal wyplaty?? albo czy wogle dostal??? wtedy co ja bylam chyba nikt nie zdecydowal sie przyjsc????
|
|
Jeśli w pracy poniżają to nawet za milion miesięcznie bym nie poszła pracować. Praca to mają być warunki,w których co najmniej dobrze się czuję, a nie jak śmieć.
|
|
|
true story ---------------------------------------------
|
|
wiomar od iks czasu ma negatywną opinie,ich ogłoszenia często się pojawiają
|
|
No to nieźle się tam dzieje.
|
|
wiomar wiomaren siedz w domu napwno ci lepiej wyjdzie nie robiac nic
|
|
pracy coraz mniej.. Pomysłowo.
|
|
widzisz co pisza???/ odpowidzialnosc zbiorowa. czlowiek pojdzie i moze nic nie zarobic bo na straty bedzie musial zapierdalac.
|
|
jeśli ktoś potrzebuje kierowcy kat.B z własnym autkiem LPG to się piszę na weekendy ___________________________________________ oferty-lomza.pl
|
|
Łomżyniacy lubią dawać się dymać za grosze
|
|
Chyba lepiej pracowac.
|
|
No też uważam że lepiej pracować niż w domu siedzieć. Przecież trzeba z czegoś żyć. Ja pracuję fizycznie ciężko ja wielu ludzi i jakoś trzeba sobie radzić. Ostatnio kręgosłup daje mi się we znaki i koleżanka która tam pracuje wspominała mi coś o chorobie zawodowej. Ja nie bardzo w temacie ale znalazłam ciekawy artykuł http://www.pou.pl/410-2/ jak uniknąć choroby zawodowej. Myślę że Wam też się przyda i warto poczytać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |