Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa laptopów |
gdzie w Łomży można tanio naprawić laptopa ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa laptopów |
A co się dzieje? Co trzeba zrobić?
|
|
zgłoś się na @ mrpaaq@gmail.com
|
|
W UNITECHNIKU na Starym Rynku
|
|
Boże Broń na Dwornej u MM. Paklak jakich mało:P
|
|
i z dala od unitechnika
|
|
polecam pana z partyzantow . 600319320
|
|
Ja zawsze w UNITEHNIKU naprawiam i jestem zadowolony. Broń boże w EXPERCIE tsm to kawał oszustów.
|
|
tel. 514 464 721 - jest to nr do osoby, ktora naprawia komputery dobrze, szybko i niedrogo.
|
|
Też nie polecam unitechnika pod czarnym kotem facet jest ok
|
|
wszędzie dobrze ale firma XEROMAX-Marcin polecam!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak tylko przetrzec z kurzu to tylko pod tym numerem 501511126. Pełen profesjonalizn!!!!!!!!!!!!
|
|
Nauczony własnym przykładem wiem, że nie należy naprawiać u osób trudniących się tym prywatnie. Jak będzie coś nie tak to nie masz żadnej gwarancji od nich na wykonaną usługę. Poza tym nie wiesz jaką mają wiedzę - może taką "swój naprawiłem to i inny mogę spróbować" Mogą wpędzić Cię w jeszcze większe koszta, bo będzie im się wydawało, że trzeba wymienić to czy owo a na koniec powiedzą "sorry ale nie umiem tego zrobić".
|
|
ja z unitechnika korzystałam i polecam jak najbardziej
|
|
xeromax
|
|
Polecam firmę MEGABAJT w Łomży na ul. Sybiraków koło Banku Spółdzielczego. Tanio, szybko i przyjemnie nawet gwarancja jest. Firma godna polecenia :)
|
|
Polecam Unitechnik - pełne zadowolenie z usługi.
|
|
Witam Ja swój problem z serwisami rozwiązałem dzięki serwisko.pl przypadkiem szukając nie drogiego serwisu trafiłem na nich właśnie. Jest tam funkcja "zgłoś usterkę" wypełniłem formularz i w ten sam dzień zgłosiła się do mnie firma która szybko wykonała naprawę. Na prawdę super sprawa :) http://www.serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu korzystał ktoś z was może z nich?
|
|
Witam. Nie polecam zadnego "serwisu". Wylacznie polecany przez producenta sprzetu. Pozdrawiam. MirekO
|
|
Najlepiej naprawiać lokalnie i ŻĄDAĆ paragonu lub faktury na usługę. Nic na gębę.
|
|
A ja polecę EX-COMP na Nowogrodzkiej, mi naprawiali klawiaturę i śmiga jak trzeba.
|
|
Hej polecam Ci skorzystać z http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu na tej stronie bardzo szybko możesz dodać takie zgłoszenie które jest za darmo. Napisz jaki masz problem z laptopem i jak to cenowo wygląda.Odpiszą Ci serwisy a Ty tylko poczekasz na odpowiedź . Dostaniesz różne propozycje cenowe z których będziesz mógł wybrać tą najbardziej korzystniejsza dla siebie. Polecam ja korzystałem bo zgłaszałem awarie robota dostałem nawet jedną propozycje od serwisu nie była taka zła ale poczekam na więcej i potem wybiorę tą najtańszą.
|
|
Damian może wystarczy tej swojej reklamy. Wszystkie twoje posty reklamują w/w stronę W międzyrzecu też wrzucasz: Jeżeli popsuł Ci się laptop nawigacja itp warto skorzystać z http://serwisko.pl/index.php Tutaj szybko zgłosisz awarie zepsutego sprzętu.I dostaniesz przy tym propozycje cenowa.Polecam bo warto. email: karolamazur12@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |