Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radca prawny |
Poszukuje dobrego radcy prawnego do spraw rodzinnych, mozecie cos polecic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radca prawny |
na szosie zambrowskiej jest
|
|
radca prawny nie zajmuje się sprawami rodzinnymi, potrzebujesz adwokata.
|
|
Potrzebuje porady prawnej, radcow prawnych widzialem w lomzy kilkanascie i sa to rowniez adwokaci, mowicie ze musze sie poradzic adwokata? Widzialem radcow prawnych nawet w kancelari notarialnej, nie znam sie dlatego pytam
|
|
jak najbardziej radca prawny; radca prawny nie zajmuje się tylko sprawami karnymi i karnoskarbowymi
|
|
Tak wlasnie myslalem, ale czy ktos moze polecic mi jakiegos?
|
|
radców prawnych widziałam kilkanaście i są to również adwokaci ??? nie prawda :-) radca prawny nie zajmuje się tylko sprawami karnymi i karnoskarbowymi :-) wiem ! ale piszę o praktyce a nie o tym co radcowie mogą lub nie mogą, a radcowie prawni generalnie zajmują się reprezentowaniem firm i sprawami gospodarczymi. w Łomży nie słyszałem o radcy prawnym znanym ze spraw rodzinnych a adwokatach jednak słyszałem gorszych lub lepszych - niestety nazwiska nie podam bo zwyczajnie nie pamiętam :-). to nie jest tak, że jak ktoś skończył prawo i zrobił jakąś aplikacje to się zna na wszystkim, a poza tym przed sądem lepiej nie mieć żadnego prawnika i gadać samemu głupoty niż mieć prawnika niekompetentnego :-)
|
|
Uprawnienia radcy prawnego zostały rozszerzone. Już może zjmować się i sprawami rodzinnymi, rozwodowymi i mjątkowymi. lomzanin
|
|
Radcy prawni nie specjalizują się w sprawach rodzinnych tylko gospodarczych, w związku z tym polecam Panią adwokat mec.Grażynę Cymek tel. 606196242
|
|
Polecam Panią Wasiluk(chyba nie mylę nazwiska) ma swoje biuro w starej składnicy harcerskiej(nad sklepem spożywczym) przy ul.Polowej.Mnie nigdy nie zawiodła-;)podaję nr.tel. 518-245-165.Jeśli nie odbierze,to bądź pewien,że oddzwoni.Wspaniała kobieta z ogromną wiedzą prawa. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Ja się skontaktowałam z Krystyną Klitą. Dostałam numer do Pani Krystyny od mojej sąsiadki, która mieszka dwa numery dalej. Polecam może lepiej jest skorzystać z pomocy jednej osoby, która zna się na prawie niż czytać opinie miliona różnych. Pozdramwiam. Pozdrawiam J.Bartosiuk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |