Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka firme polecacie w walce o odszkodowanie, Ważne. |
Jak w temacie......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka firme polecacie w walce o odszkodowanie, Ważne. |
daj spokój z firmami zgolą Cię jak barana !
|
|
http://odszkodowania-sssc.pl/
|
|
kawosz nie wiem na jaką firmę trafiłeś, ale to fakt jest kilka które golą klientów. Bez nazw oczywiście. Zapraszam do siebie, pracuje w biznesie 2 lata. Warto wynająć taką wyspecjalizowaną firmę, dlatego że gdy walczysz sam, ubezpieczyciel zdaje sobie sprawę że poszkodowany tak na prawdę nie ma pojęcia co mu się należy i w ponad 80% przypadków zaniża kwotę nawet dziesięciokrotnie, albo odmawia wypłaty kilkakrotnie twierdząc że nie ma podstawy prawnej. Dojazd do klienta i porada bezpłatnie, bez żadnych zaliczek. Jedynie prowizja od uzyskanej sumy ( Prowizja uwzględnia wszystkie koszty włącznie ze sprawą sądową prowadzoną przez adwokata) Jak nie wygramy to nie bierzemy ani złotówki. mój numer telefonu : 790 290 131 - Kinga. firma: Powszechny Zakład Odszkodowań angelika
|
|
pzu ekolistek
|
|
anrzelia tak się składa,ze sam prowadziłem sprawę ! ładnie to napisałaś ,,pracuje w biznesie dwa lata,, jest to nie łzy biznes średnio około 20tyś za złożenie dokumentacji !
|
|
Nie spiesz się z wyborem. Nie bierz pana Pa*do z Łomży ani żadnego jego pośrednika - może ukraść całe odszkodowanie za Twój wypadek ( jeśli o wypadek chodzi ).
|
|
ja mam w pzu konto i myślę, ze oni mają jak na razie najkorzystniejszą ofertę na rynku
|
|
Adversum przedstawicielem jest pani Wesołowska około miesiąca zakończyła się moja sprawa o odszkodowania jestem naprawdę zadowolony
|
|
Kboru.pl - Krajowe Biuro Obsługi Roszczeń Ubezpieczonych. Jeśli chcesz skorzystać z usług tej firmy to zapraszam tel. 501-682-502 __________________________________________________________ www.NieTylkoOC.pl
|
|
nie rozumiem, jakaś firma chciała 20 tyś od Pana za złożenie sprawy ? 20 tyś zaliczki mam rozumiec ? angelika
|
|
Anna2010 możesz podać mi namiary do tej pani Wesołowskiej, na adres patrykzysk200@wp.pl
|
|
Daj sobie na luz z P.Wesołowską.Chwali ją jej własna córka.Szkoda słów;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Ja Ci polecam kancelaria-odszkodowania.pl/ Odzyskałam z nimi parę lat temu odszkodowanie z OC i obsługa była profesjonalna oraz skuteczna ;)
|
|
akurat tak się składa że działam w tym temacie- odszkodowania komunikacyjne do 18 lat wstecz, jeśli cos moge pomóc prosze o kontakt shiva22-22@o2.pl
|
|
Tylko bez pośpiechu bo nie którzy bardzo naciskają że niby trzeba szybko składać do sądu dokumenty. A na to jest dużo czasu a pospiech w wyborze jest bardzo zly bo można wpaść w bagno i się nie wygrzebać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |