Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz ŁKS-u z Wigrami!!! |
Szukałem info na temat najbliższego meczu ŁKS w różnych mediach min. na 4lomza.pl i znalazłem dwa różne terminy Sobota 08.11.2003r g. 13:00 (już teraz wiem, że jest to właściwy termin) oraz niedziala. Termin niedzielny jest w wydarzeniach na 4lomza.pl, proszę Administratora serwera o szybką korektę, bo nam Kibiców w sobotę ubędzie. I jeszcze jedna mała uwaga: w dziale sport są mocno nieaktualne dane, a tych świeżych brak.... szkoda! A tak poza tym to super, że gdzieś w necie można przeczytać o wydarzeniach w naszym mieście i okolicy!!! BBBRRRAAAWWWOOO....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz ŁKS-u z Wigrami!!! |
ŁKS wygra z wigrami 3:0 kto tak mysli??
|
|
Raf-Traf :) ale ty naiwny :) zeby nie takie instytucje jak Wspolczesna, Poranny, Radio Balystok Radio Bab, Radio Nadzieja, Kontakty i rozne jeszcze ( sorki jak kogos nie wymienilem ) to by tu za wiele sie nie dzialo bo te wpisy o wydarzeniach to tworza tamte instytucje a nie 4lomza pozdrawiam i zapraszam na lomza.info ( tu przynajmniej admin pisze czesto sam o wydarzeniach a nie na latwizne idzie ( phi....wielki mi tu portal 4 lomza )
|
|
Do oh-ah Może i lomza.info jest lepszym portalem, ale ja wolę ..::4lomza::..is OK!
|
|
.
|
|
No i wygraliśmy! 2:0. Na stadionie było trochę dymu, ale nie było źle - tylko trochę zimno. We wtorek 11.11.2003r. o godz. 12:00 gramy Puchar Polski z Mlekovitą Wys. Maz. zapraszam...
|
|
W wewtorek gramy z mlekowita:)na poczotku bylo trroche dymu bo gosciowi z wigier wybil gosciu 4 zemby a po mczu zlali znowu kogos i erka go wziela:)ciekawe jak bedzie na meczu z mlekowita:) ŁKS-Mlekowita-wtorek 11.11.2003 (__) (oo) /- - - - - - - - \/ * | | | | | - - - - | | ^^ ^ ^
|
|
Jesli w we wtorek bbedzie tak jak dziesaj to Chyba nie przezyja :) Mamy 13 meczow rozegranych i wszystke wygrane:))) www.lks.lomza.tk Adres stronki to zeobaczcie tabele..:) (__) (oo) /- - - - - - - - \/ * | | | | | - - - - | | ^^ ^ ^
|
|
Do kibicow ( nie wszystkich oczywiscie ) To jest sie z czego cieszyc ze 4 zeby wybili i erka wziela naprawde macie powod do dumy wy pseudo kibice pilkarscy. Tak naprawde to macie zero pojecia o pilce i tylko dymow szukacie na stadionie , a jak sie LKS wkurzy ( bo bedzie sie bal Federacji Sportu) zamknie stadion i poogladacie sobie zza bramy mecz , a Browar Łomża powie wtedy dziekujemy do widzenia nie sponsorujemy jak sie leja na trybunach i wtedy sie naogladacie pajace z szalikami
|
|
tarczyn!! ja bylem na stadionie,jak na kibicow przystalo nawet Ci ktorych nazywasz pseudokibicami zachowywali sie bardzo dobrze...no moze z wyjatkiem tej akcji z kolesiem...jesli chodzi o kibicowanie to niejedna druzyna moze pozazdroscic ŁKS ze maja takich kibicow a nie innych...onie nie szukaja tzw. guza, przychodza zeby kibicowac druzynie... takie jest moje zdanie... pozdrawiam wszystkich kibicow ŁKS Łomża Whatever.........
|
|
Ja tez bylem na meczu , stalem akurat na trybunie od strony rzeki i zgadzam sie w pelni z opinia SG1, ze takich kibicow i takiego dopingu mozna tylko pozazdroscic. Jesli ktos chce zobaczyc atmosfere panujaca na stadionie to zapraszam we wtorek. A jak komus sie nie chce ruszyc z domu to niech obejrzy zdjecia na na stronie www.lks.lomza.tk. Pozdrawiam. Re5pect
|
|
Mecz byś spoko, doping kibiców z Łomży super. Zapraszam wszystkich we wtorek na godz. 12:00 na stadion na mecz ŁKS - Mlekowita, napewno nie zabraknie emocji (jak zwykle). Mam nadzieje ze kibice z Wysokiego Mazowiecka nie dadzą plamy jak ci z Suwałk. ŁKS MUSI WYGRAC !!!!! POWODZENIA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |