Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak uzyskac informacje w URZEDZIE MIEJSKIM W LOMZY? |
KONKRETNIE CHODZI O TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIWRZETAMI! Jest godz. 10 oo i CISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak uzyskac informacje w URZEDZIE MIEJSKIM W LOMZY? |
Iść do ratusza i spytać?
|
|
daj dopić kawe a nie sie dobijasz od rana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kawa po szkocku, czy normalna?
|
|
Adres siedziby, kontakt Łomżyńskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Śniadeckiego 6 lok. 32 18-400 Łomża Polska gmina: Łomża powiat: Łomża województwo: podlaskie Adres do korespondencji: jak wyżej Tel.: 86 216 31 83 Faks: 86 216 67 78 E-mail: schronisko@gmail.com Strona: Sposób, godziny kontaktu: 8.00 - 16.00
|
|
zaraz przerwa na obiad a ta sie pcha nie da zjesc Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
felix dzieki --zjem obiad :)))) i bede dzwonic. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha - żaden problem
|
|
spytac lelumel
|
|
feliks - odpowiada nie ma takiego numeru! Tel.: 86 216 31 83 dzwonilam przed chwila dwa razy! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A ta znowu ma problem jakiś z czymś :):) Uchowaj Bożę przed takim meblem w domu :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |