Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła żak |
Czy ktoś chodzi bądź chodził do tej szkoły? Czy warto tam poświęcić czas zapisując się np na tech.informatyki? Można się czegoś nauczyć na ten temat nawet tak dla samego siebie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła żak |
nie ..................
|
|
nie ---------------------------------------------
|
|
dlaczego?
|
|
nie
|
|
Nie.
|
|
oni specjalnie piszą te nie. żak to szkoła jak każda inna jak chcesz sie czegos nauczyć to nauczysz.
|
|
Tak jak napisałam - dla samego siebie pójdę bo swój zawód wyuczony mam a pojęcia z informatyki żadnego.. Napewno czegoś przez te 2 lata mnie nauczą ;)
|
|
CZEGOŚ na pewno...
|
|
No też myślę że CZEGOŚ bo to dwuletnie chodzenie i CZEGOŚ sie uczenie kończy się egzaminem państwowym...
|
|
to jest dla tych co chcą marnować czas :). Co Ci da papier technik informatyk ? Nic Ci nie da, szereg bezrobotnych po studiach. Lepiej iść na wózki widłowe, kasę fiskalną itp. Do użytku domowego informatyki to są różne fora z radami. Wiem, robisz to dla sb, ale czy nie warto zainwestować w coś co może mieć korzyść w przyszłości? Na inf sb na emeryturze możesz iść :) ---------------------------------------------
|
|
po wecie zdaje 25 % maturzystów, więc czegoś tam też uczą :):) ---------------------------------------------
|
|
Wydaje mię się że mogą cię nauczyć włanczać i wyłanczać komputer:):)
|
|
Daruj sobie. Wybierz studia na PWSIiP całkowicie za darmo :D Przyszłość gwarantowana. Szukamy specjalistów od noszenia wieprzów. Poleca mgr.inż. z PWSIiP JAK Rżyć ???
|
|
żeby iść na studia trzeba mieć maturka. Może autorce tematu za rok się uda. ---------------------------------------------
|
|
mature** ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |