Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOM |
Witam poszukuję domu do kupienia na terenie miasta oczywiscie w rozsadnej cenie :)moze byc do niewielkiego remontu .Jeżeli ktoś ma jakieś namiary to czekam na informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOM |
a dzial ogloszenia i oferty biur nieruchomosci przejrzalas?
|
|
Słonko - co znaczy ,, rozsądna cena ,, ???? Bardzo mało ? , a może taka ile Ty chcesz dać ?
|
|
Od tego zaczełam nie ma nic ciekawego oferty ciągle sie powtarzają wiec tu chce zasiegnac informacji bo moze ktos akurat ma jakies informacje.
|
|
Wiadomo kazdy szuka jak najtaniej co nie znaczy darmo ale nie dam przykładowo za ruinę 300 tyś .Cena adekwatna do stanu to jest rosadna cena :)
|
|
a pomyśl teraz działki potaniały jak niewielki to może lepiej postawić nowy niż do remontu - przez biuro nieruchomości to też drożej temat dobry bo sporo ludzi chce sprzedać albo wyjazd za granice albo ciężko utrzymać dom opał a w bloku lżej np.starszej osobie sport to zdrowie
|
|
ja jestem zdecydowana w piecu palic i kuchnie co dzien rozpalac-----ale gdzie mam szukac? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja równiez paliłem w piecu w kotłowni --rzepicha ale co szukasz sport to zdrowie
|
|
Najlepiej popytac po znajomych moze którys z sasiadów może akurat chce sprzedac ?!Moj brat w taki wlasnie sposob kupil tylko ze mieszkanie .Powodzenia w szukaniu :) ***************
|
|
Odświerzam temat Kupował może ktoś dom od dewelopera.
|
|
Tenis - działki może i potaniały ale nie w Łomży, bo tu ich już nie ma,za m2 dzialki w Łomzy musisz dać minimum 150zl. jak jeszcze znajdziesz za taką cenę! a *słonko*pisze że szuka na terenie miasta. Rozsądna cena domu wolnostojącego w Łomży do NIEWIELKIEGO REMONTU to minimum 400 tyś.Śmieszy mnie to jak ludzie myślą że kupia dom w cenie mieszkania.
|
|
ha 400 tys ........ pf
|
|
Zamienię M2, 36m2+8,5m2 balkon na parterze, oś. Południe, na dom w Łomży, może być w zabudowie szeregowej. telefon: ogłoszenie dodane 2013-09-01 hahaha...... i pewnie jeszcze łeb w łeb !?
|
|
no a jak .
|
|
36m za dom no ciekawe ja tez bym się zamienił sport to zdrowie
|