Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
specjalista od autyzmu |
Mam pytanie czy w lomzy jest jakiś specjalista od rozpoznania autyzmu ,chodzi o malucha który ma 4 latka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: specjalista od autyzmu |
Proszę zadzwonić pod ten numer: 600 100 590. Osoba z wieloletnim doświadczeniem jeśli chodzi o pracę z dziećmi autystycznymi. Pozdrawiam.
|
|
rozowe okulary pyta o rozpoznanie a ty od razu podajesz namiar na kogoś kto pracuje z takimi dziećmi i pewnie ładną kase bierze... Klocki ustawiać to i samemu z dzieckiem można..w łomży nie ma od tego specjalistów. Rozpoznanie : psycholog/psychiatra , neurolog. Od tych specjalistów zacznij.
|
|
Wisienka123... Wyluzuj troszkę i zanim zaczniesz krytykować pomyśl chociaż przez chwilkę. Ktoś próbuje pomóc, a Ty od razu, że w Łomży nie ma specjalistów. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Do płacenia też. Niekoniecznie od razu trzeba jak piszesz nieładnie 'klocki ustawiać'. Czasami można najzwyczajniej w świecie zasięgnąć porady, np: gdzie z takim dzieckiem się udać. Myślę, że osoba, którą poleciłem na pewno będzie miała w tym temacie do powiedzenia więcej niż Ty w swoim poście. Na przyszłość radzę się uśmiechnąć i z większą życzliwością do ludzi odnosić. Pozdrawiam :)
|
|
cmyk pisze jak jest, mam w rodzinie dziecko z autyzmem więc wiem co mówię. Specjalistów w Łomży nie ma, Warszawa, Białystok. A jeśli są to od kiedy? Chętnie również skorzystam podpowiadając bratu który ma synka z tą chorobą.
|
|
To jest choroba nieuleczalna - mozna jedynie zatamowac rozwoj lub troche podleczyc - zabrac ta chorobe 100% moze jedynie BOG. Sa modlitwy wstawiennicze we wspolnotach, osoby z charyzmatem poznania; sa nabozenstwa z modlitwa o uzdrowienie ( prowadzone przez charyzmatykow) - niejedna osoba z autyzmem zostala na takich uzdrowiona. Jak ktos wierzacy itd. to w taki sposob najlepiej szukac pomocy, bo tak to bedzieci sie przez cale zycie meczyc z ta paskudna choroba. -----------------------------
|
|
Ori masz rację...
|
|
http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Osrodek-opieki-nad-niepelnosprawnymi/Niepubliczny-oddzial-dziennego-pobytu-dla-dzieci-z-autyzmem/J14,z8389.html http://kurierostrolecki.pl/163962,Zabiele-Wielkie-Otwarcie-oddzialu-dla-dzieci-z-autyzmem.html#axzz2defYDyoe
|
|
Również w Łomży na ul. Rybaki.
|
|
Ori - zaprzeczas sama swoim słowom. Cyt: To jest choroba nieuleczalna... ...sa nabozenstwa z modlitwa o uzdrowienie ( prowadzone przez charyzmatykow) - niejedna osoba z autyzmem zostala na takich uzdrowiona. To w końcu uleczalna czy nieuleczalna? Najgorsze jak wypowiada się o czymś ktoś, kto nie ma zielonego pojęcia.
|
|
_Intruder_ , rozuzmiem, ze po pojanemu czytales/as moj wpis. Przeczytaj go jeszcze raz, raczej pierwsze zdanie i do konca, a nie do polowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |