Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOŻOWNIK W ŁOMŻY !! |
Od około dwóch tygodni może więcej po Łomży kręci się bezdomny gość. Ma około 180cm wzrostu, 140-150 kg wagi, długie kręcone włosy zazwyczaj związane w kucyk, cały czas w ciemnym dresie(bluza z kapturem,dresy,czarne adidasy). Z tego co wiem wyszedł z więzienia. Zostałem osobiście za atakowany przez niego. Całe szczęście nie trafiony nożem który mu upadł. Piszę to w celu ostrzeżenia innych przed gościem. Jego charakterystyczny wygląd łatwy do opisu na pewno zwraca na siebie uwagę. Kręci się w okolicach :ul.Bema,Prusa (alejki),Piłsudskiego,Chopina,Broniewskiego oraz ostatnio pod Venedą i strzelnica.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOŻOWNIK W ŁOMŻY !! |
To miałeś pecha :):):)
|
|
zglos to na policje
|
|
Jest sprawa w toku ale mimo to on nadal jest na wolności. Wieczorami czai się pod barami w ciemnych zakątkach. Moim zdaniem by napaść na kogoś kto będzie wracał pijany.
|
|
Nie szlajaj się po nocach:) W nocy dzieci mają spać !!!!!!!! :)
|
|
Klient o którym mówisz prawdopodobnie siedzi już ale nie jestem pewnien jest znany Policji i ma co nieco na sumieniu mozesz złożyć zawiadomienie to i mu dorzucą dodatkowo paragraf. Dzordz
|
|
Nie siedzi bo dziś go widziałem po 12 godzinie.
|
|
dzis go scigaja
|
|
zlapac cwela w kilka osob skopac moze sie nauczy zycie to ciagła walka...
|
|
Czy on zaatakował cię znienacka i bez powodu? :( Faktycznie strach chodzić samemu... O której godzinie to było?
|
|
Kobiet nie atakuje:):) Woli gimnazjalistów w krótkich porteczkach a ty Wisienka za stara jesteś i nie nosisz spodenek na szelkach :):)
|
|
Po godzinie 10:40 w dzień na oczach wielu ludzi.
|
|
Ale w jakim celu? w rabunkowym czy jakim? napisz coś więcej, czymże mu się "naraziłeś"....i gdzie to dokładnie było
|
|
Takim popier...eńcom nie jest potrzebny powód :(
|
|
W panikę Pawcio wpadł i narobił w nogawki:) Facet o papierosa zapytał tylko :):):)
|
|
Uwazajcie, ja widzialem Go w przeciagu 3 dni ostatnich przy strzelnicy siedzi na ławkach, A po nocy chodzi przy blokach sie zakrada,uważajcie , na Osiedlu Konstytucji 3-go Maja .
|
|
Jabłko sobie obierałem nożem a tu jakiś typ mnie zaczepia. I jeszcze mnie obsmarowuje po internecie.
|
|
Maruda jak chcesz to możemy sobie w oczy pogadać chyba że się boisz że narobisz w nogawki :P Wisienka123 Na policji tak nie męczą pytaniami.
|
|
...chodzi... a się zakrada... to chyba jest mała różnica? dzisiaj parę minut po 12 siedział na ławce przy Chopina, a gdy go mijałem, gładził się ręką po włosach. To było przerażające!!! a swoją drogą to z niego kawał chłopa jest.
|
|
Po których włosach?
|
|
pod pachami.
|
|
Uuu to faktycznie masz uraz do końca życia.
|
|
jeszcze zasnąć nie mogę! i już wizytę u terapeuty przez telefon zamówiłem.
|
|
ja tez go spotkalem grozil mi nozem i kazał glowsowac na peło w nast wyborach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rano go spotkałem . Trzymał się za głowę i pytał czy na piwo nie mam, bo kaca ma takiego, że jak poszedł siku to się spu..ł 3x zanim się wysikał, tak mu się ręcę trzęły:)
|
|
On z Sewilli wrócił :):)
|
|
Pawcik:) Pod warunkiem że przyjdzie was 15, bo się nie rozgrzeję :)
|
|
Aj tam, jak zwykle jaja sobie robicie, a jeśli taki debil rzeczywiście chodzi i grozi nożem, to przecież sprawa jest poważna. Tylko najwidoczniej jeszcze nikomu krzywdy nie zrobił, bo byłoby coś słychać w mediach.
|
|
I dzięki swej bystrości(strachowi) nie jaki Pawciu został miejscowym bohaterem :):)
|
|
Bohaterem to będzie jak go "unieszkodliwi".
|
|
Było w necie czarno na białym
|
|
dzisiaj go widzialem przy CH4+, P@wcio co bylo w necie? ze zaatakowal? i tk sobie chodzi po miescie?
|
|
Ja mu pozwalam, to mój Rumun i zbiera sobie na bułkę.
|
|
Nie na czworaka chodzi. Tak normalnie po mieście bo bez domy jest
|
|
adamosxx Może to twój ziomek bin laden z ch19 cb :-)))) Przyjdzie czas ...
|
|
Piszesz P@wcio głupoty ale ludzie w to wierzą. Lepiej wracaj ścigać złodzieji czekolady do Kuflanda ;) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Już ja nie wiem co o tym myśleć... Wiem jedno- opisany człowiek stał bardzo długo wczoraj rano pod Venedą... Zwróciłam na niego uwagę, ponieważ wyglądał bardzo dziwnie- był bardzo zamyślony, wpatrzony w jeden punkt, wcale się nie poruszał... Czyli P@wcio choć trochę pisał prawdy...
|
|
Tak widziałem go parę razy i nawet na brata mi napadł :P ale nic mu nie zrobił
|
|
qawqaz jak masz jakiś problem to zapraszam na rozmowę w oczy, a nie na forum.
|
|
Hehe spoko uwierz mi że się spotkamy wcześniej czy później, hehe i zdziwisz się. Nożownik który ci w nos przyłożył nie nosi przy sobie noża. Siejesz panikę niepotrzebną. Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Co ty możesz wiedzieć człowieku. Bronisz go ? Może to rodzina twoja ?
|
|
P@wcio ostrzega żeby unikać niebezpiecznego gościa a tutaj oczywiscie kupa smiechu przez miejscowych slimaków którzy odchodzą od komputera tylko do łazienki... P@wcio olej ich! Ostrzegłeś - dzieki!
|
|
Następny bystry jak Pawcio:):)
|
|
Ale żeby każdego kto podejdzie o coś zapytać od razu nożownikiem robić ?? To trzeba mieć fantazję :):)
|
|
Maruda jak nie rozumiesz wyraźnie czytanie treści tego posta no to sory. Kłania się podstawówka. Nie chce nikomu źle życzyć ale kilku cwaniakom z tego forum mogło by się coś takiego przytrafić chodź by z tym samym gościem. Może by zmądrzeli co nie co.
|
|
NIE ROBCIE PANIKI A GDZIE POLICJA? PRZEZ 2 DNI WRACALAM PRZEZ TE ULICE Z PRACY I JAKOS NIKT MNIE NIE NAPADL.
|
|
A ten "nożownik" to przypadkiem nie zaj...ał majonezu z Kauflandu ? Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Pewnbie rzucił się na Pawcia bo chciał mu gumę do żucia zaje..bać :) A tak na serio . O czym ty piszesz człowieku? O jakim nożowniku?? Nie siej paniki bo bo tylko tacy durnie jak ty w to uwierzą . Wakację się już kończą i odwala dzieciarni z rozpaczy:):)
|
|
Dureń to z Ciebie. Jak Ci ten temat nie odpowiada to na co go czytasz i w nim uczestniczysz.
|
|
Bo mnie smiesza takie tumany jak ty:) Nożownika sobie wymyśliłeś i piszesz jakieś pierdoły . Nie każdy jest takim tchurzem jak ty. Ja kilka razy dziennie, rano i wieczorem w tym rejonie chodze i żadnego nożownika, czychającego w bramie nie spotkałem, zresztą gdzie ty tu masz bramy ? Ogarnij się i zacznij pilnować czekolad, tak jak ci radził ktoś tutaj. A i następnym razem jak będziesz rowerem jechał po chodniku to masz w pape zasrańcu!!!!
|
|
Z Twojego opisu to widziałem takiego na prusa, gościu od razu zwara na siebie uwagę, ale nie miałem pojęcia kto to, zawsze krzywo się patrzy albo na mnie tak.
|
|
Może wpadłeś mu w oko? :):)
|
|
A zresztą co barany z Poczxtarskiej robią na osiedlu?? Siedzieć tam u siebie a nie szlajać się po naszym osiedlu:):)
|
|
Ja tam maruda nie bd się użerał z Tobą :) bd mądrzejszy i nie bd Ci nic odpisywał na głupie pytania :)
|
|
Przynajmniej jeden mądry:):) Ale to głupie pytanie było do naszego bystrzachy Pawcia :):)
|
|
no i czego się czepiacie ? P@wcio pozazdrościł sławy Supermenowi i Batmanowi, to sam chce zostać superbohaterem na naszą lokalną skalę, P@wcio łomżyński Batman walczy ze złem !
|
|
Ale się zrobiła heca! P@wcio podrzuć jakiegoś linka, skoro piszesz, że było w necie, bo nie wszyscy wierzą.
|
|
Temat to podkreca pierd..olony pajac maruda... ktory nabija tysiace potow na forum i mysli ze jest zabawny. Cieszy sie ze sypnie jakims dowcipem czy porownaniem szarpnietym z internetu i tworzy kołko własnej adoracji. A tak naprawde to jakas ciota :) ktora tylko pisze ze chetnie sie spotka z 15 osobami na rozgrzewke choc nikt nie pisze o walce a slownej potyczce... Takze miejcie w ***** takich debili :) A pawciowi akurat wierze bo to nie czlowiek ktory pisze cos na forum tylko po to zeby sprawdzic statystyki odpowiedzi na idiotyczny temat tak jak debil maruda...
|
|
słyszałem o tym samuraju, dziabnął typa w rękę
|
|
mareccki. Od dawna wiedziałe że masz wszystko poza rozumem, ale teraz okazałeś to w całej krasie, poje..ny rowerzysto:):) Jesteś razem z tym pawciem gorszy głupi od mojego buta z lewej nogi :):)
|
|
Pomóż temu idiocie pudelka szukać, zamiast kuźva dzieciaki straszyć jakimiś chorymi idiotyzmami . http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=265680&t=265680 Masz baranie żebyście nie musieli daleko latać :)
|
|
Ja *******ę jaki ty maruda zjebany cwel jesteś. Ja na rowerze ? Gdzie ty mnie na nim widzisz. Skoro sądzisz że to ja jadę to czemu mnie nie zaczepisz ? Tygasz że zarwiesz w nos ? Jakich czekolad pilnować ? Chyba mnie z kimś pomyliłeś śmieszny człowieku. Chyba nie masz co robić skoro stare moje posty odkopujesz. Siedzisz w domu godzinami i śledzisz forum spamując z braku zajęcia. Jak jesteś taki mocny w gębie to czemu to się kończy tylko na twoim cwaniakowaniu na forum . Żal mi takich plebsów jak ty.
|
|
maruda No swietnie swietnie sie popisales kolejny raz myslac ze jestes fajny i zbieresz oklaski... chyba klaszczesz sam sobie. Jednak cos Ci do tego glupiego łba dotarlo skoro mnie obrazasz. I co? Nalezalo by sie dac ci w morde slimaku zza komputera... Takk napisz teraz jaki jestes cwaniak ze pobijesz 15tu chyba w grze komputerowej ;) Jak nie zmadrzejesz to w koncu trafisz na kogos komu to wszystko powiesz w oczy. A ja jak Cie namierze chetnie pogadam :] Puki co jednak mam cie w duupie zakompleksiony głąbie.
|
|
wiem kim jest maruda hahaha o matko jaki wstyd ze znam ta osobe. Przydaloby sie zeby ktos mu w morde nawalil!
|
|
To daj namiary na niego .
|
|
Ty szczęściara to możesz mnie razem z Pawciem w cmoknąć :):)
|
|
Pawciu:) Ułatwie ci poszukiwania , zadzwoń albo napisz :):) 5xxxxxxxxx- 5xxxxxxxx lub GG:8xxxxxx //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Przerosłeś inteligencją wszystkich a słownika unikasz barani łbie :) Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Ić ty analfabeto pisze się ''Ż'' Młoidzeż!! gtw-tomek no dobra to spoko jak ty myślałeś że to żart i chciałeś pogratulować żartu no to sorka za te kłutnie zwracam chonor ale tak jest z tym usb tak mi się działo tak poradzili i tak zrobili zmieniłem te usb po tak większym prawie roku czasu więc no nie co dwa dnia ale to ma nato wpływ.
|
|
I co zadowolony jesteś że ujawniłeś te nr telefonu. To Ci pogratuluje bo ja do wstawiania ogłoszeń itp mam oddzielne nr by właśnie unikać problemów z takimi zjebami jak ty. I co stanął Ci ?? Strzepałeś już sobie. Jak myślisz że mnie to rusza to się mylisz.
|
|
Ty gorszy głupi jesteś niż myslałem :) A to nie moje telefony? Pomyliłem się ? xxxx
|
|
Powodzenia jak mnie tam znajdziesz.
|
|
Też w to nie wierzyłam ... teraz miałam okazję go zobaczyć . :( słyszałam jak dzieci przed blokiem krzyczą, wyszłam na balkon a facet po prostu je straszył i przeganiał. Ma nierówno pod sufitem i lepiej omijać go z daleka. A tak dokładnie jeżeli chodzi o wygląd : wysoki, kawał chłopa, nosi czarne dresy, koszulę w paski i białą bluzę z szarym kapturem, czarne adidasy.Jest bardzo opalony, ma ciemne włosy, kręcone przed ramię i nosi czapkę z daszkiem ... Zaczął szwendać się w okolicy.. Przykoszarowej, Niemcewicza, Kołłątaja itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |