Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezpłatny kurs szycia |
Witam,znalazłam fajny bezpłatny kwalifikacyjny kurs zawodowy dla krawcowych. Kończy się on państwowym egzaminem zawodowym. Zaoczny co 2 tygodnie 2 dni (sobota, niedziela). Niestety trzeba dojechać do Mińska Mazowieckiego - szukam chętnych do wspólnych dojazdów. Informacje o w/w kursie i innych kursach http://ckziumm.edu.pl/kwalifikacyjne-kursy-zawodowe/ P.S. Szukałam również w naszej okolicy takich kursów ale bez skutku. Może ktoś coś wie...proszę o info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezpłatny kurs szycia |
w Łoży te kursy się odbywają sport to zdrowie
|
|
gdzie? możesz podac jakis namiar??
|
|
Taki kurs był nie dawno w Łomży. Znajoma przechodziła z funduszy unijnych ,ale gdzie to nie wiem. Bo na moje pytanie gdzie składała dokumenty to usłyszałam , że nie pamięta! Chamstwo nie zna granic , a raczej zawiść. Sama bym poszła na coś takiego , ale po to żeby się nauczyć , a nie pochodzić. W większości takich kursów nic się nie wynosi. Marnotrastwo pieniędzy , a prowadzący robi wszystko ,aby nie nauczyć . Czysta kasa do kieszeni i konkurencji nie ma. Mam tu na myśli fryzjerkę i florystkę. Natomiast polecam szczerze pana Przepiórkę , który prowadził kurs w NOT-cie.Solidny człowiek umie przekazać swoją wiedzę.
|
|
Gdyby ktoś z Was cos wiedział na temat kursów szycia w Łomzy - prośba o info gdzie, co i jak . Pozdr. !
|
|
Ja też chętnie bym w czymś takim uczestniczyła, ale tylko w Łomży. Jeśli ktoś ma namiary to proszę bardzo o podanie :)
|
|
Kurs szycia był w MOPSIE. http://www.mopslomza.pl/dokumenty/harmonogram%20KRAWCOWA.pdf
|
|
Ten kurs w Mopsie to chyba dla osób, które nie pracują - biorąc pod uwagę godziny kursu;( Ciekawa jestem czy on przygotowuje i daje możliwość przystąpienia do egzaminu państwowego...
|
|
Poza tym, żeby się dostać na taki kurs trzeba być pod "opieką" MOPSu, czyli w skrócie mówiąc mieć nikłe dochody. Ludzie choć trochę "bogatsi" niż ich kryteria się na to nie łapią.
|
|
dobre należeć do mopsu czyli mieszkać gdzie na polowej czy 3maja pewnie tak sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |