Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog dziecięcy |
Czy któryś ginekolog w Łomży przyjmuje też małe dzieci?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog dziecięcy |
jedź do Białegostoku do DSK tam jest poradnia dla dzieci
|
|
W Białymstoku na ulicy Niedźwiedziej 69 jest przychodnia , w której przyjmuje ginekolog dziecięcy (85) 732-52-54 lub rejestracja kom 604-962-685 . My umawialiśmy się najpierw na wizytę prywatną , zaś później , jak był już dłuższy termin do następnej wizyty już normalnie na NFZ . Na miejscu masz aptekę , ginekolog przyjmował w godzinach popołudniowych
|
|
Niunia mam pytanie a co się dzieję z twoją mała ze musisz iść? Bo u mnie mała ma podwyższone pH jak robię jej badanie moczu cały czas 6.5 albo 7.0 i lekarz rodzinny powiedział, że powinnam z nią do ginekologa iść. Wiem, że w Łomży nie ma ale myślałam, żeby iść prywatnie tu na miejscu. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
laur1111xxx a ile lat ma Twoja córka?
|
|
Na NFZ w Łomży nikt nie przyjmie, prywatnie słyszałam tylko o poradniach dla dziewcząt (Ściana). W Białymstoku pewniejsze -adresy jak wyżej.
|
|
Do *Benia* lepiej nie kieruj jej z dzieckiem do Ściany... Poza tym o ile dobrze pamiętam ze "swojego doświadczenia" nie ma ginekologa dziecięcego w Łomży. Ja musiałam udać się z Małą do DSK w Białymstoku, ale powiem szczerze, ze było warto jechać. Pani ginekolog miła i "sprawna" w tym co robi więc musiałam pojechać tam dwa razy i po sprawie :-) Pozdrawiam i nie zabierajcie dzieci do "zwykłego" ginekologa, bo możecie dziecko skrzywdzić nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Nieodpowiednie podejście do dziecka też jest ważne. Dopowiem jeszcze, że ja osobiście nie poszłabym na badanie do żadnego ginekologa - mężczyzny. magia_2
|
|
Podobno zapalenie ale teraz myślę że może bakterie w moczu.Zapisałam się prywatnie do dr Chomczyk bo pewnie w DSK to trzeba mieć skierowanie i trochę czekać a ja nie chce.
|
|
laur1111xxx pH moczu w granicach 6-7 jest prawidłowe i raczej nie świadczy o zapaleniu. O stanie zapalnym świadczyć może np duża ilość leukocytów, niepokoić powinno też białko w moczu czy ciała ketonowe. Z leczeniem ZUM powinien poradzić sobie każdy pediatra, po co zaraz dziecko stresować wizytą u ginekologa. Może Niunię niepokoi coś innego dlatego pyta o ginekologa, a szczegółami z nikim tutaj dzielić się nie musi. Ja z córka byłam w DSK.
|
|
do Wisienka123 Córka ma 3.6 roku miała trochę podwyższone leukocyty właśnie nie pamiętam miałam gdzieś wyniki i mi się zapodziały.Robiłam jej parę razy mocz i krew to lekarz powiedział, że wszystko w porządku tyle, że pH za wysokie i może mieć skłonność do zapaleń sama już nie wiem.Mogłabyś mi powiedzieć gdzie jest DSK dokładnie i numer telefonu podać i namiar na dobrego lekarza. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
W łomży przyjmował jeden lekarz radiolog ale teraz chyba nie przyjmuje bo go nieżle wystraszyli.
|
|
magia -napisałam tylko że słyszałam o poradni dla dziewcząt a i to prywatnie, bo wszystkie umowy są w Białymstoku podpisane, tu nie ma co szukać dobrego lekarza...I nie mowa tylko o ginekologach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |