Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tłumacz języka islandzkiego |
witam czy ktoś zna namiary na tłumacza języka islandzkiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tłumacz języka islandzkiego |
Z tego co wiem to w Łomży takiego nie ma. Szukaj Białystok, Warszawa.
|
|
Biuro Tłumaczeń Skandynawskich Emilia Fabisiak ul. Mozarta 14, 05-126 Stanisławów Pierwszy Adres do korespondencji: BTS Emilia Fabisiak, Skr. Poczt. 33, 05-126 Nieporęt tel. 22 772 40 37; tel.kom. (+48) 601 29 12 29 e-mail: bts@bts.pl.pl lub bts@autograf.pl
|
|
Na nowogrodzkiej sie dowiedz.Z tego co wiem tam tłumaczą wszystkie języki.
|
|
tak.i tlumaczenie trwa okolo tygodnia(oni wysylaja dokumenty dalej).to juz lepiej samemu znalezc tlumacza pojechac ewentualnie wyslac dokumenty i czekac na zwrotne. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Korzystałem z tego samego internetowego Centrum Tłumaczeń, o którym piszesz, Bazyl. Też wydaje mi się, że łatwiej załatwić tłumaczenie przez internet. Darmowa wycena była bardzo dobra, nie czekałem nawet godziny. Ja akurat tłumaczyłem z i na niemiecki, ale pewnie mają tez tłumaczy islandzkiego.
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: katti9 Posty: 1 Imię: Kasia I pofatygowałaś się specjalnie by założyć tu profil i poinformować nas o tej niesamowitej firemce ... Jak widać dno i wodorosty ta twoja firemka skóry stać ją jedynie na takich trolli by ją zachwalali. Spróbuj poszukać sobie normalnej pracy trollu.
|
|
Niestety ja nigdy jeszcze takiego tłumaczenia nie potrzebowałem, ale faktycznie ważną sprawą jest to aby wiedzieć gdzie zlecać tłumaczenia. Spodobało mi się również to co napisano w https://mindly.pl/artykuly,ac279/kto-potrzebuje-tlumaczenia-maili,13517 i fajnie wiedzieć kto najczęściej potrzebuje tłumaczenia maili.
|
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego tłumacza przysiegłego języka włoskiego, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegly-wloskiego-w-warszawie/ .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |