niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kobieta w potrzebie!

Witam, mam nietypową sprawę. Pilnie potrzebuję plecaka turystycznego, chciałabym pożyczyć( gwarantuję zwrot, gdyż mój właśnie w ten sposób zniknął, pożyczyłam, nie dostałam z powrotem, więc pewność oddania gwarantowana)lub tanio kupić. Woodstock się zbliża, a ja nie mam kompletu rzeczy obowiązkowych. Poszukuję również glanów, pożyczyć lub tanio kupić, rozmiar 39, gdyż mój kochany ojciec stwierdził, że te moje są już poniszczone i je wyrzucił! RATUJCIE KOBIETĘ W POTRZEBIE!

na szczęście to ostatni poniedziałek w tym tygodniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kobieta w potrzebie!

żebyś książki potrzebowała to rozumiem ... ale ... ehhh co z tą Polską :(

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

Dla Twojej wiadomości Deany-książek mam dużo, jestem wielką fanką Joanny Chmielewskiej, ale innymi pozycjami również nie gardzę. Praktycznie wszystkie pieniądze wydaję na książki, więc... Akurat w tym momencie potrzebuję czegoś innego;)

a wiesz co się dzieje na Łudstoku gówniaro ?

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

Deany- skąd wiesz ile mam lat? Myślę, że nie powinieneś się tak do mnie zwracać, nie wiedząc w jakim wieku jestem. I nie życzę sobie tego.
Odpowiedź brzmi: WIEM! to nie jest pierwszy raz jak tam jadę, a Twoja opinia o Woodstocku mnie nie interesuje. Zachowam się teraz tak jak ty i odezwę się chamsko. Pewnie jesteś jednym z tych mocherów słuchających codziennie Radia Maryja. Wszystko wiedzą z Telewizji Trwam, która tak pięknie, stereotypowo opisuje owy festiwal. W ***** byli i gówno widzieli. Moim zdaniem nie ważne co tam się dzieje, bo mnie nie interesują chorzy ludzie, którzy tam przyjeżdżają. Ich wola, skoro chcą się zachowywać jak banda idiotów, niech tak robią, nie zabronię im tego. Ja jadę tam dla dobrej zabawy. Moim celem jest obejrzenie świetnych koncertów, a nie uchlanie się jak świnia, bieganie nago, ćpanie i inne takie... Nie myśl stereotypowo.

ojciec tej małej schował glany licząc że nie pojedzie na ten zasrany łudstok

stefannowak

Deany - po co obrażasz dziewczynę?
Nie masz nic mądrego do powiedzenia, nie pisz .....

Powodzenia na Woodstoku ... mam nadzieję że i ja kiedys tam zawitam, choć już lata nie te ...

tatuś wyrzucił i nie kupił nowych?:)

Ci co na woodstok jeżdżą to nie przebierają się tylko na tą imprezę, chodzą tak na codzień. Nie masz glanów? To słabe z Ciebie "dziecko-kwiat" :D Na codzień pewnie grzeczne balerinki i spódniczka za kolanko a na woodstok specjalny zestaw do zabawy? Woodstok to nie bal przebierańców- tam jeżdżą prawdziwi zapaleńcy :)

Brzeczyszczykiewicz masz rację bo kobieta powinna chodzić w pantoflach na obcasach a nie w glanach,wygląda paskudnie
dobrze ojciec zrobił
może jeszcze ją wychowa

stefannowak

akurat jestem młodym narodowcem ;) Moim celem jest obejrzenie świetnych koncertów, a nie uchlanie się jak świnia, bieganie nago, ćpanie i inne takie - każdy ćpun tak mówi ;p ...gówniaro! szpilki włóż na stopy, spódniczke!

ogol nogi i miejsca intymne! ...i dopiero wtedy bedziesz wyglądać jak kobieta;)

A może kobieta jest pracownikiem kancelarii adwokackiej, lekarzem, urzędnikiem - raczej dziwnie by wyglądała chodząc w glanach... nie mówiąc już czy pracodawca by pozwolił,
a wyjazd na taką imprezę to dla wielu z nas - codziennie zalatanych - właśnie oderwanie się od szarej rzeczywistości i zresetowanie "systemu".

Jak ktoś się bawi w ASG i na gierkę ubiera się w kamizelki i mundury to na codzień też ma latać w mundurze? Bzdura totalna.... żeby było śmieszniej to 90% militarystów nigdy nie było ani nie będzie w wojsku ;o)))

Więc Panowie, umiecie kobiecie pomóc to pomóżcie a jak nie to nie piszcie bzdur bo sobie wystawiacie laurkę a nie jej ;)
Więcej luzu

ale macie problem niech idzie do biedronki i kupi kilka reklamówek i się załaduje z ubraniami a można jechać też w klapkach he

sport to zdrowie

dajcie dziewczynie spokój. poprosiła Was tylko o przysługę, a nie o to, żeby ją oceniać.
jak dobrze zauważył Wafel, wrzesniowa nie musi na co dzień nosić plecaka i glanów, stąd jej prośba.

ja sama również chętnie wyjechałabym na Woodstock, ale niestety z nadmiaru obowiązków zawodowych nie mogę. I nie noszę na co dzień glanów, ale bawię sie właśnie przy takiej muzyce.

...zamiast plecaka przyczep do pleców portret bożej mamy, zamiast glanów weż ze sobą duży krzyż i dopiero wówczas pokaz się Owsiakowi...

rudy błazen z druhem

Tracę wiarę w ludzi... nie chce mi się z Wami kłócić, myślę, że nie mój poziom, aż tak chamska być nie potrafię. Dziękuję osobom, które z sensem się tu wypowiadali, mieli rację- to,że od "święta" ubieram glany, nie oznacza, że robię to na pokaz. Na co dzień jestem pielęgniarką, więc tylko czasami mogę założyć to co mi się podoba i w czym czuję się dobrze. Myślę, że po prostu kieruje Wami zawiść, sami nie potraficie nic dla siebie zrobić, zapewne większość z Was, nie potrafi nic innego tylko siedzieć w necie "trollować i hejtować" wszystko co się da. Ale tak to już jest, każdy mądry, bo anonimowy. Pozdrawiam. Dalej siedźcie sobie na dupach i hejtujcie każdy post, tylko uważajcie, żebyście do krzeseł nie przyrośli. Ja w przeciwieństwie do Was będę się świetnie bawić! Właśnie zakupiłam nowe glany i plecak, więc prośba już nieaktualna. BUZIACZKI HEJTERZY;)

Deany
"akurat jestem młodym narodowcem ;) [...] ...gówniaro! szpilki włóż na stopy, spódniczke!
ogol nogi i miejsca intymne! ...i dopiero wtedy bedziesz wyglądać jak kobieta;)"

Jak na "młodego narodowca to strasznie interesujesz się modą kobiecą.. dziwne zainteresowania,
może zostań doradcą personalnym albo załóż blog o modzie jak Kasia Tusk, ona podobno nieźle na tym zarabia....
;o)

Wrześniowa naprawdę liczyłaś, że ktoś Ci konstruktywnie odpisze na tym forum???

Jedyny sposób to olewać idiotów, inaczej wciągnie Cię w rozmowę na swoim poziomie i pokona doświadczeniem ;o)))

Miłej zabawy na koncertach.

A swoją drogą pielęgniarki mogłyby chodzić w szpitalu w miniówach i glanach, poziom samopoczucia pacjentów na pewno by się podniósł ;o))
przynajmniej tej męskiej części,
tylko tych chorych na nadciśnienie i zawałowców musiałybyście unikać o)

wiem, wiem, przepraszam.. perwers ze mnie wychodzi ;o))

wrzesniowa_18:

I ty odejdziesz od łóżek lekarzy by wziąć udział w bezbożnej imprezie pod szatańskim patronatem?! Co na szpitalny kapelan...

rudy błazen z druhem

http://www.youtube.com/watch?v=hgU0X5Ov9lM

o rany ależ durne pisanie!!

chętnie pożyczę Ci glany tyle że rozmiar 40.. a plecak mam taki starodawny ze stelażem, jeśli będzie odpowiadał to mogę sie podzielić. Wybierasz sie jako uczestnik czy pokojowy patrol??

Soul- mogłabyś/mógłbyś odezwać się do mnie na pocztę? r_edyta@onet.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org