niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog dziecięcy

Czy któryś ginekolog w Łomży przyjmuje też małe dzieci?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog dziecięcy

jedź do Białegostoku do DSK tam jest poradnia dla dzieci

W Białymstoku na ulicy Niedźwiedziej 69 jest przychodnia , w której przyjmuje ginekolog dziecięcy (85) 732-52-54 lub rejestracja kom 604-962-685 . My umawialiśmy się najpierw na wizytę prywatną , zaś później , jak był już dłuższy termin do następnej wizyty już normalnie na NFZ . Na miejscu masz aptekę , ginekolog przyjmował w godzinach popołudniowych

Niunia mam pytanie a co się dzieję z twoją mała ze musisz iść?
Bo u mnie mała ma podwyższone pH jak robię jej badanie moczu cały czas 6.5 albo 7.0 i lekarz rodzinny powiedział, że powinnam z nią do ginekologa iść.
Wiem, że w Łomży nie ma ale myślałam, żeby iść prywatnie tu na miejscu.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

laur1111xxx a ile lat ma Twoja córka?

Na NFZ w Łomży nikt nie przyjmie, prywatnie słyszałam tylko o poradniach dla dziewcząt (Ściana). W Białymstoku pewniejsze -adresy jak wyżej.

Do *Benia*

lepiej nie kieruj jej z dzieckiem do Ściany...

Poza tym o ile dobrze pamiętam ze "swojego doświadczenia" nie ma ginekologa dziecięcego w Łomży. Ja musiałam udać się z Małą do DSK w Białymstoku, ale powiem szczerze, ze było warto jechać. Pani ginekolog miła i "sprawna" w tym co robi więc musiałam pojechać tam dwa razy i po sprawie :-)

Pozdrawiam i nie zabierajcie dzieci do "zwykłego" ginekologa, bo możecie dziecko skrzywdzić nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Nieodpowiednie podejście do dziecka też jest ważne. Dopowiem jeszcze, że ja osobiście nie poszłabym na badanie do żadnego ginekologa - mężczyzny.

magia_2

Podobno zapalenie ale teraz myślę że może bakterie w moczu.Zapisałam się prywatnie do dr Chomczyk bo pewnie w DSK to trzeba mieć skierowanie i trochę czekać a ja nie chce.

laur1111xxx
pH moczu w granicach 6-7 jest prawidłowe i raczej nie świadczy o zapaleniu. O stanie zapalnym świadczyć może np duża ilość leukocytów, niepokoić powinno też białko w moczu czy ciała ketonowe.
Z leczeniem ZUM powinien poradzić sobie każdy pediatra, po co zaraz dziecko stresować wizytą u ginekologa.
Może Niunię niepokoi coś innego dlatego pyta o ginekologa, a szczegółami z nikim tutaj dzielić się nie musi.
Ja z córka byłam w DSK.

do Wisienka123
Córka ma 3.6 roku miała trochę podwyższone leukocyty właśnie nie pamiętam miałam gdzieś wyniki i mi się zapodziały.Robiłam jej parę razy mocz i krew to lekarz powiedział, że wszystko w porządku tyle, że pH za wysokie i może mieć skłonność do zapaleń sama już nie wiem.Mogłabyś mi powiedzieć gdzie jest DSK dokładnie i numer telefonu podać i namiar na dobrego lekarza.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

W łomży przyjmował jeden lekarz radiolog ale teraz chyba nie przyjmuje bo go nieżle wystraszyli.

magia -napisałam tylko że słyszałam o poradni dla dziewcząt a i to prywatnie, bo wszystkie umowy są w Białymstoku podpisane, tu nie ma co szukać dobrego lekarza...I nie mowa tylko o ginekologach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org