niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gosciniec

DNO DNO DNO

widać, ze pokolenie się zmienia jak w tej piosence. Coraz więcej barachła na takich imprezach i nuda

Odpowiedz na tę wiadomość

Gdzie w lomzy kupie piornik z ....

Jakie miasto , takie i rozrywki.

Jacy mieszkancy , takie i dla nich zabawy.

Re: Gosciniec

Czemu dno? Piszcie jak było bo mnie nie było na tej imprezie. Co było fajne a co nie?

To skoro Cie nie bylo to co sie interesujesz? Ani cos stracilas ani zzyskalas.

mi sie podobalo

No dla mnie Kombi tez bylo ok.

Ja nie wiem czego wy oczekujecie? Lepiej żeby nic się nie działo ?
Ludzie źle wam jak nic się nie dzieje, a jak już jakaś impreza w mieście to tez wam źle !!!
Przeprowadźcie się do Warszawy!!!
Mi koncert Kombii bardzo się podobał!

Dla mnie koncert bomba, tylko ludzie drętwi. Po co przychodzą skoro nie chcą się bawić??!!

Diablicaaa z ciekawości pytam a co nie można? To po co wogóle ten temat, zamknąć go i nie dyskutować

agus434 po to żeby narobić zdjęć że się było i wstawić na fb :D

bylam i mam zle zdanie-----------------spodziewalam sie czego innego!!!TOWARY DROZSZE niz w sklepie!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Kombii zajebisty koncert, bez wątpienia jak do tej pory najlepszy i pewnie długo nic lepszego nam miasto nie zaproponuje bo nic lepszego na polskim rynku nie ma.

A co, mają byś tańsze ?
No ***** :D :D :D

"Bo nic lepszego na polskim rynku nie ma" - Owszem mylisz się, jest pełno zespołów wartych uwagi.

oczywiście, że są ale niszowe. Dla ciebie warte uwagi a dla 99% dno. Ty zadowolona/y reszta wk....wiona.

Dokładnie tu się zgodzę, ponieważ Łomżyńska wiocha każdy woli disco, pop czy rap, ale o gustach się nie dyskutuje.

Jak popatrzylem na te czerwone slowianskie facjaty uczestnikow goscinca to odechcialo sie mi wszystkiego. Strach bylo spojrzec na te dzikie zachlane
mordy. Dokad zmierzasz Lomzo!!!?

bez komentarza ...

Też nie rozumiem jak można być tak odrętwiałym podczas występu Kombii.
Większość stała jak kołki bez ruchu.Być może oniemieli na widok takiego zespołu i takiej muzyki.Być może dziś do nich dotrze czego słuchali.
Przeciwieństwo to ogródek piwny.Tam wszystko ożywione i wszystko wiedzące,najbardziej znające się na wszystkim.
I dlatego mój wniosek jest taki,że Łomży bardziej są potrzebne ogródki jak "jakieś" tam Kombii.

Byłabym szczęśliwa gdyby Enej wystąpił w Łomży :)
Ale Kombi też było super :)

i tu się mylisz. Łomży nie są potrzebne ogródki a pastwing na pulwach ze zgrzewką z biedronki i w tle może coś grać, oby nie za głośno.

Wisienka123 ja tam się bawiłam bardzo dobrze ze swoją grupą, no i nie mamy żadnego zdjęcia na facebooka, bo niby po co??!!
Po prostu po co ludzie chodzą na koncerty skoro stoją na baczność jak słupy? Chyba nigdy tego nie zrozumiem.
Trochę życia ludzie!!!

Ale nie bójmy sie powiedzieć poprostu mało kto umie się tutaj bawić ,zawsze na takich imprezach łajzy zachlane sie znajdą tylko szkoda że najwięcej tego jest w Łomży, nawet wstyd z dziewczyną wejść pod parasole HAŃBA !

Yoj oczywiscie!!!!! usiadz i policz balwanie.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Niektórym się nie dogodzi : jest Gościniec -źle bo DNO a jak nic nie ma to - źle bo nic się nie dzieje.
Dlaczego ludzie stoją jak słupy ? może dlatego, że niektórzy idą posłuchać muzyki a nie muszą nachlać się i robić z siebie pajaca pod sceną.Powinni takich nagrywać i później wrzucać filmiki 'smietanka gościńca 2013'
Choć co prawda niektórzy młodzi stoją tam naburmuszeni jakby w portki narobili więcej Życia jak już tu ktoś napisał.
Ja się również świetnie bawiłam a koncert Kombi to po prostu Rewelacja !! oby tak zawsze było to Łomża nie ma się czego wstydzić :)

Autor: rzepicha (---.elomza.pl)
Data: 21-07-13 11:02

bylam i mam zle zdanie-----------------spodziewalam sie czego innego!!!TOWARY DROZSZE niz w sklepie!!!!

było to TESCO iść... czego Ty sie spodziewasz zawsze jest drożej ... ludzie ogarnijcie się

zbyt mało takich imprez ludzie się przeciskają jak bydło bo coś się dzieje
teraz nawet miejsze miejscowości organizują jakieś festyny
my jedziemy w tą sobotę do SIEMIENIA grill piwko z beki
i imprezę prowadzi DJ.z Łomży i potańczyć można pod chmurko

sport to zdrowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org