niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
inernet

Czy dziala u was internet z vectry?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: inernet

dziala

mi tez chociaz niedawno mialam ciekawie z vectra. 2 tyg temu w poniedzialek facet robil cos w skrzynkach na klatce (facet z vectry), odcial nam tym samym internet. nie mamy zaleglosci w oplatach i nic takiego. wiec zaczely sie telefony, najpierw czkeac 24h, potem 24h robocze, czyli 3 dni, w 3 dniu nadal nikogo nie bylo. wiec jak w 4 dniu nadal nic, kolejny telefon, ale teraz nie na infolinie, tlyko do vectry tutaj w lomzy, jak dostali porzadny opierdziel w 15 minut faceta przyslali zeby zrobil. czyli wiesz, odcianaja nam neta bez powodu, nie stosuja sie do terminow swoich wlasnych, nie obchodza ich skargi i wszystko super:)

standard. ja jak na razie nie mam z nimi przebojów, ale dosyc czesto są przerwy modernizacyjne. jak na modemie lampka "cable" miga tzn ze nie ma neta, musi się caly czas swiecic. możesz spróbować odłączyć na kilka chwil modem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org