Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomysł dla prezydenta na ożywienie Łomży |
Wyciąć każde żywe drzewo, a na miejscu wyciętych drzew postawić budki z używanymi szmatami z Anglii. Kore
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomysł dla prezydenta na ożywienie Łomży |
Jeżeli wycięli wszystkie drzewa na starym rynku to doskonałe miejsce na streetart 3D. To ożywi miasto zdecydowanie. www.allpics4u.com/artwork/edgar-mueller-3d-street-art-mueller.html
|
|
dobrym pomyslem bylo by zeby sie te legaty z urzedu miasta wzieli za robote i zaczeli myslec a nie obiecywac i glupio sie usmiechac CACPER___
|
|
a wogole to brak mi slow ten rzad wykonczyl doszczetnie miasto, witki opadaja jak o nich slysze, niech sie ustawiaja dalej ale lud i tak nie zapomni kiedys moze ich dzieci jeszcze za to zaplaca i beda sie wstydzic takich rodzicow pozd CACPER___
|
|
|
tym ludziom brakuje pomysłów z kolei nie brakuje braku rozsądku w przypadku wycinki tych zdrowych i młodych drzew. Tak błachy gest ukazuje grubą linię chociażby pomiędzy rządzącymi naszym miasteczkiem. Pomysłowo.
|
|
fontanna żeby menele miały gdzie się umyć bo siedzi tam pełno menelstwa i kupa cwaniaczków a może wydzielą też sektor dla rumunów masakra sport to zdrowie
|
|
menele i cwaniaczki są wszędzie,u nas ich aż tylu nie ma i nie są uciążliwi.jednakże nieroby ze SM mogliby ich "poprześladować"i na 100%przenieśliby się w mniej ruchliwe miejsca.teraz jak słońce pali,to na skwerku pusto,bo kto wytrzyma na tej"patelni"i czego tam siedzieć?na gołębie korzystające z natrysku patrzeć? nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |