poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Blond dziewczyna ze stokrotki

Szukam blond mlodej dziewczyny która była w stokrotce 6 lipca z dzieckiem w wozku i mama dziecka. Przejezdzajac przez bramkę dla wozkow lapka bramki lekko uderzyla dziecko, dlatego bedziesz wiedziala ze to Ty.Dzisiaj rowniez widzialem Cie na ulicy Al.Legionów vis a vis ul. Dwornej. Mam cos do oddania jesli Ci na tym zalezy odezwij sie prosze na mail: maciekmal19@gmail.com .Na pewno wiesz o co chodzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Blond dziewczyna ze stokrotki

zakochałeś się ?

Barney

Ona dziś umarła:-(

Nie pisz już do Niej.

kleber niezla pompa z Cb hehe :)

Nie wiem czy w Twoim przypadku tak jest więc nie traktuj tego jako słów konkretnie do Ciebie, ale nie ogarniam jak takie gamonie nie mają odwagi podejść do dziewczyny, która się im podoba i zagadać w oczy tylko "załatwiać" to przez internet. Żadna inteligentna dziewczyna nie powinna na to odpowiadać bo facet, który tak postępuje nie ma JAJ.

kolejny gimbus, któremu na widok dziewczyny odbiera mowę.

ach ten wiek dojrzewania... :)

Niestety nie zakochałem sie...i nie jestem zadnym gimbusem. Chce oddac dziewczynie to co zgubiła.

Pozatym jesli ktos jest odrobine bystry to widzi ze w moim mailu jest 19...a konto zakladalem jakis czas temu.

w nazwie ŁKS-u też jest 19... :-)) też już jakiś czas istnieje

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

spinke do wlosow zgubila hahah. nic nie zgubila tylko szukasz kontaktu

---------------------------------------------

Autor: Zenit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-07-13 01:13

Nie wiem czy w Twoim przypadku tak jest więc nie traktuj tego jako słów konkretnie do Ciebie, ale nie ogarniam jak takie gamonie nie mają odwagi podejść do dziewczyny, która się im podoba i zagadać w oczy tylko "załatwiać" to przez internet. Żadna inteligentna dziewczyna nie powinna na to odpowiadać bo facet, który tak postępuje nie ma JAJ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

a ty masz jaja ????

Autor: Zenit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-07-13 01:13

////////////////////////////////////////////
Zenit już zapomniał jak sam poszukiwał dziewczyny jak nie z Boguszyc to skądś tam,ale on oczywiście mógł to robić i zapewne JAJA przy tym miał wielkie.

On ma, na ozdobę tylko,sobie wiszą.

takie male breloczki ma ????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org