Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Blond dziewczyna ze stokrotki |
Szukam blond mlodej dziewczyny która była w stokrotce 6 lipca z dzieckiem w wozku i mama dziecka. Przejezdzajac przez bramkę dla wozkow lapka bramki lekko uderzyla dziecko, dlatego bedziesz wiedziala ze to Ty.Dzisiaj rowniez widzialem Cie na ulicy Al.Legionów vis a vis ul. Dwornej. Mam cos do oddania jesli Ci na tym zalezy odezwij sie prosze na mail: maciekmal19@gmail.com .Na pewno wiesz o co chodzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Blond dziewczyna ze stokrotki |
zakochałeś się ? Barney
|
|
Ona dziś umarła:-( Nie pisz już do Niej.
|
|
kleber niezla pompa z Cb hehe :)
|
|
Nie wiem czy w Twoim przypadku tak jest więc nie traktuj tego jako słów konkretnie do Ciebie, ale nie ogarniam jak takie gamonie nie mają odwagi podejść do dziewczyny, która się im podoba i zagadać w oczy tylko "załatwiać" to przez internet. Żadna inteligentna dziewczyna nie powinna na to odpowiadać bo facet, który tak postępuje nie ma JAJ.
|
|
kolejny gimbus, któremu na widok dziewczyny odbiera mowę. ach ten wiek dojrzewania... :)
|
|
Niestety nie zakochałem sie...i nie jestem zadnym gimbusem. Chce oddac dziewczynie to co zgubiła.
|
|
Pozatym jesli ktos jest odrobine bystry to widzi ze w moim mailu jest 19...a konto zakladalem jakis czas temu.
|
|
|
spinke do wlosow zgubila hahah. nic nie zgubila tylko szukasz kontaktu ---------------------------------------------
|
|
Autor: Zenit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-07-13 01:13 Nie wiem czy w Twoim przypadku tak jest więc nie traktuj tego jako słów konkretnie do Ciebie, ale nie ogarniam jak takie gamonie nie mają odwagi podejść do dziewczyny, która się im podoba i zagadać w oczy tylko "załatwiać" to przez internet. Żadna inteligentna dziewczyna nie powinna na to odpowiadać bo facet, który tak postępuje nie ma JAJ. --------------------------------------------------------------------------------------------------- a ty masz jaja ????
|
|
Autor: Zenit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-07-13 01:13 Nie wiem czy w Twoim przypadku tak jest więc nie traktuj tego jako słów konkretnie do Ciebie, ale nie ogarniam jak takie gamonie nie mają odwagi podejść do dziewczyny, która się im podoba i zagadać w oczy tylko "załatwiać" to przez internet. Żadna inteligentna dziewczyna nie powinna na to odpowiadać bo facet, który tak postępuje nie ma JAJ. //////////////////////////////////////////// Zenit już zapomniał jak sam poszukiwał dziewczyny jak nie z Boguszyc to skądś tam,ale on oczywiście mógł to robić i zapewne JAJA przy tym miał wielkie.
|
|
On ma, na ozdobę tylko,sobie wiszą.
|
|
takie male breloczki ma ????
|