Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A w galerii pusto... |
Byłam wczoraj w Venedzie po 16 godz. Myślałam, że to jest odpowiednia pora na robienie zakupów. A jednak nie. W galerii chodziło niewiele osób. Zauważyłam, że te osoby to nawet nie kupujący ale zwyczajnie przechadzający się "turyści". Co się dzieje? Znajoma pracuje w galerii w sklepie z odzieżą i twierdzi że to norma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A w galerii pusto... |
a ja bylam po 19 i bylo pelno ludzi Yo_ziomus
|
|
to chyba najlepiej jak nikogo nie ma jak robisz zakupy, nie przepychasz się i wgl w kolejkach nie stoisz.
|
|
zastanów się, o 16 ludzie są jeszcze w pracy, co mają się zwalniać? :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
byłam przed południem i było dużo ludzi. Pustkami to stokrotka świeci. never give up!
|
|
A po co kupować w galerii to samo, co można dostać 10x taniej w ciucholandzie? Kore
|
|
a na co liczyłaś? że tam tłumy będą? sklepy jak wszędzie i ceny tak samo, a że ludzie bez kasy to chodzą tam tylko na spacery. na samym początku był szał bo kredytów nabrali, a teraz jak trzeba je spłacać to i nie ma z czym do galerii iść. ludzie się śmieli, że stokrotka dostanie po d..pie, a jak się idzie na zakupy to i w venedzie i po stokrocie wiatr tylko szaleje.
|
|
ta galeria to porażka, galeria dla gimbazjii. Śmiesza mnie te poduszki do siedzenia hahahha ---------------------------------------------
|
|
Ludzie w Łomży biedniejsi czy nie to trudno stwierdzić. Ale w Białymstoku czy w Warszawie nadal kupują jeżdżąc po galeriach? Może w Łomży za mało miejsca zrobiono między stoiskami na spacery???!!!.....
|
|
|
no cóż pewnie to była odpowiednia pora tylko dla ciebie..
|
|
ktos00 po co ci zatłoczona galeria do robienia zakupów??
|
|
pracownicy niektórych sklepów nie narzekają na brak ruchu,szczególnie wyczekujemy tłumu gimbazy z jednym kubkiem coli z kfc na spółę którzy przychodzą pooglądać i rozwalać rzeczy które nierzadko układa się pol dnia..porozlewać wyżej wymieniona cole na posadzkę gdzie grubo po godzinie 21 trzeba zostawać i ja ścierać.klientela jak się patrzy :]
|
|
a ja wczoraj byłem po szesnastej i cię niewidziałem też poszedłem na spacer sport to zdrowie
|
|
Jaki jest sens tego tematu? Czyżby wpm wróciła?
|
|
Porządnych sklepów nie ma z dobrymi ciuchami tylko jakis cropp i inne gówna, też bym wolał do Wawy lub Białego na zakupy jechac
|
|
Ale za to dziś przy sobocie dużo ludzi było ;)
|
|
Bo były pieski :) Jednak te potworne pieski, zakała naszego społeczeństwa przyciągają ludzi :)
|
|
Byli już jacyś chętni do wydymania ?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |