niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomysł dla prezydenta na ożywienie Łomży

Wyciąć każde żywe drzewo, a na miejscu wyciętych drzew postawić budki z używanymi szmatami z Anglii.

Kore

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomysł dla prezydenta na ożywienie Łomży

Jeżeli wycięli wszystkie drzewa na starym rynku to doskonałe miejsce na streetart 3D. To ożywi miasto zdecydowanie.
www.allpics4u.com/artwork/edgar-mueller-3d-street-art-mueller.html

dobrym pomyslem bylo by zeby sie te legaty z urzedu miasta wzieli za robote i zaczeli myslec a nie obiecywac i glupio sie usmiechac

CACPER___

a wogole to brak mi slow ten rzad wykonczyl doszczetnie miasto, witki opadaja jak o nich slysze, niech sie ustawiaja dalej ale lud i tak nie zapomni kiedys moze ich dzieci jeszcze za to zaplaca i beda sie wstydzic takich rodzicow pozd

CACPER___

na miejscu tego placu niech stanie ładna fontanna z wkomponowanym pomnikiem Kś.Janusza,podświetlana kolorowymi światłami,gdy zapada noc.ze starej hali niechby DOBRE kino zrobili z kilkoma salami,barem,salą koncertową itp.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

tym ludziom brakuje pomysłów z kolei nie brakuje braku rozsądku w przypadku wycinki tych zdrowych i młodych drzew.
Tak błachy gest ukazuje grubą linię chociażby pomiędzy rządzącymi naszym miasteczkiem.

Pomysłowo.

fontanna żeby menele miały gdzie się umyć bo siedzi tam pełno menelstwa i kupa cwaniaczków a może wydzielą też sektor dla rumunów
masakra

sport to zdrowie

menele i cwaniaczki są wszędzie,u nas ich aż tylu nie ma i nie są uciążliwi.jednakże nieroby ze SM mogliby ich "poprześladować"i na 100%przenieśliby się w mniej ruchliwe miejsca.teraz jak słońce pali,to na skwerku pusto,bo kto wytrzyma na tej"patelni"i czego tam siedzieć?na gołębie korzystające z natrysku patrzeć?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org