Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam potrzebującym |
Witam, mam do oddania rodzinie w trudnej sytuacji: - wielki worek ubranek od noworodka do ok 1 roku - wielki worek ubranek od roku do około 2 lat - dywanik z ulicami do dziecięcego pokoju, - drewniane łóżeczko dla dziecka (łóżeczko z jednej strony na wycięte dwa szczebelki dla wychodzącego malca, regulowana wysokość, bez materaca). - dwie reklamówki butów dla chłopca rozmiary od 22 do 27 (różne pory roku) - mam też sporo ubranek od roku do 2 lat dla chłopca do sprzedania za 1zł/sztuka. odbiór własny jak najszybciej z Łomży tel. 793501676
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam potrzebującym |
Dzień dobry chętnie przyjmie ubranka dla dzieci.nr 508863875
|
|
może pani podać ul i numer domu.czy jest jeszcze aktualne?
|
|
Chetnie przyjme dywanik gdzie mozna odebrac i jaki on ma wymiar ? Pozdrawiam
|
|
Witam, dywanik oraz ubranka od roku do 2 lat już oddane. Reszta aktualna, proszę dzwonić lub pisać smsy, nie podam adresu przecież na forum.
|
|
ja równiez oddam kilka rzeczy. Ponieważ robie całkowity remont oddam -mała lodówke, -segment do salonu, - 3 wersalki -mały segment do pokoiku, -2 ławy itp rzeczy :) kontakt mailowy: madziula951@o2.pl
|
|
chylę czoła :) za taka postawę onaion
|
|
Jednak są ludzie którzy pomogą drugiemu człowiekowi, super dziochy, tak trzymać!:)
|
|
Do oddania zostało mi łóżeczko i znalazłam do niego materac. Do sprzedania po 1 zł ubranka też jeszcze są.
|
|
zostawiam równiez numer odnośnie mebli, o których wspominałam kilka postów wyżej jeśli ktoś bedzie potrzebował... napewno tak bedzie szybciej i wygodniej. 518616136
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |