niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukuje neurologa.

Poszukuje dobrego neurolologa w Łomzy,prywatnie.
Nie chce czekac i dlatego prywatnie.
Poprosze tez o namiary.Dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukuje neurologa.

Neurolog Ołdakowska nr tel.602508103, zadz i umów się na wizytę.

Jeśli dobry to nie w Łomży, a Ołdakowskiej nie polecam.
Pozdrawiam.

dr Jachimowicz. przyjmuje na ul. Rycerskiej. 602 796 021 jedna z lepszych lekarek, bardzo pomogla mi i mojej przyjaciolce. Polecam.

Polecam Ołdakowską, fajnie i dokłądnie zajmuje się pacjentem, nawet na NFZ.Dokładnie wypyta co i jak, zbada. Jachimowicz nie polecam, bo byłam u niej 2 razy i za każdym razem usłyszałam, że wszystko spowodowane jest moimi MAŁYMI stresikami związanymi z wyjazdem na studia. Fakt, że byłam na NFZ-może o to chodzi ...

p Jachimowicz dobra? w czym? moja siostra prosiła o skier. na tomografię głowy po urazie i nie dostała tylko leki od razu takie jak wszystkim po kolei jak leci.
Na rehabilitację daje skierowanie ale bez żadnych zdjęć rtg tylko na oko, lekarz rehabilitacji odsyła z powrotem bo nie będzie zabiegów przypisywał na psi pysk albo na podstawie zdjęć sprzed 5 lat. p Jachimowicz twardo się zapiera że te nie da wiec poszłam do ortopedów żeby dali na jakies rtg i tam bez problemu...a w/w pani dziwili się podejścia do problemu.....

dr Kuzkowska przyjmuje na rycerskiej.

W Łomży nie ma dobrego neurologa, wręcz śmiem twierdzić iż są konowały nz wiedzą z okresu nauki na studiach. brak nowoczesnej wiedzy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org