Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje neurologa. |
Poszukuje dobrego neurolologa w Łomzy,prywatnie. Nie chce czekac i dlatego prywatnie. Poprosze tez o namiary.Dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje neurologa. |
Neurolog Ołdakowska nr tel.602508103, zadz i umów się na wizytę.
|
|
Jeśli dobry to nie w Łomży, a Ołdakowskiej nie polecam. Pozdrawiam.
|
|
dr Jachimowicz. przyjmuje na ul. Rycerskiej. 602 796 021 jedna z lepszych lekarek, bardzo pomogla mi i mojej przyjaciolce. Polecam.
|
|
Polecam Ołdakowską, fajnie i dokłądnie zajmuje się pacjentem, nawet na NFZ.Dokładnie wypyta co i jak, zbada. Jachimowicz nie polecam, bo byłam u niej 2 razy i za każdym razem usłyszałam, że wszystko spowodowane jest moimi MAŁYMI stresikami związanymi z wyjazdem na studia. Fakt, że byłam na NFZ-może o to chodzi ...
|
|
p Jachimowicz dobra? w czym? moja siostra prosiła o skier. na tomografię głowy po urazie i nie dostała tylko leki od razu takie jak wszystkim po kolei jak leci. Na rehabilitację daje skierowanie ale bez żadnych zdjęć rtg tylko na oko, lekarz rehabilitacji odsyła z powrotem bo nie będzie zabiegów przypisywał na psi pysk albo na podstawie zdjęć sprzed 5 lat. p Jachimowicz twardo się zapiera że te nie da wiec poszłam do ortopedów żeby dali na jakies rtg i tam bez problemu...a w/w pani dziwili się podejścia do problemu.....
|
|
dr Kuzkowska przyjmuje na rycerskiej.
|
|
W Łomży nie ma dobrego neurologa, wręcz śmiem twierdzić iż są konowały nz wiedzą z okresu nauki na studiach. brak nowoczesnej wiedzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |