Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca dorywcza w Łomży (16l.) |
Witam, chciałem się dowiedzieć gdzie w Łomży znajdę pracę dla 2 osób w wieku 16 lat na pewien termin np: 2tyg. jako pomocnik na magazynie (rozstawianie towarów itp.), budowie bądź koszenie trawników lub roznoszenie ulotek albo mycie aut. Pieniążki by się przydały ale nie wiem gdzie szukać takiej pracy. Od razu dodam że sklepy typu Kaufland odpadają: najczęstsza ich gadka to że mają już limit osób bądź nie potrzebują.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca dorywcza w Łomży (16l.) |
Dodam że jeśli ktoś ma do zaoferowania taką pracę to proszę pisać tutaj, a na meila się dogadamy.
|
|
hehe marzyciel
|
|
podziwiam , życzę powodzenia
|
|
do gnoju zatrudnie chceta ? :-) (.) (.)
|
|
Up: Do gnoju to lekka przesada przesada :D Choć jeśli praca w ogrodzie zbieranie warzyw może być.
|
|
zbieranie psich odchodów z trawników. płacę 6zł/h
|
|
prowadzenie serwisu internetowego, podaj telefon to Ci przedstawię propozycję Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
chlopak szuka pracy a wy z niego drwicie ... ciekawe na jakich wy jestescie stanowiskach....menadżery .... powodzenia malina mam nadzieje ze cos znajdziesz... szacun
|
|
moja propozycja jest poważna Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Po twoim "podpisie" widać ;) hehe
|
|
Zadzwoń do szkółki w Rogienicach. W tamtym roku potrzebowali do pielenia w szkółce. Powodzenia. Tam można dojechać na rowerach.
|
|
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że znalezienie jakiejś pracy tu u nas dla osoby nie pełnoletniej i chyba nie tylko to istne apogeum. E, poczekam dalej może coś wyłapię.
|
|
i pracs była, zielonymalina się nie zgłosił. A ludzie mówią, że bezrobocie jest... echh.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |