Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
perła |
Mam pytanie do osób którzy robili wesele w perle sali weselnej ile tam biora zaliczki jak sie sale zamawia i ile za miejsce chca teraz?i szukam zespolu dobrego na wesele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: perła |
Witam :) Ja robiłam rok temu, zaliczka 1000zł, a reszta po weselu ja płaciłam we wtorek, bez pośpiechu, właściciele powiedzieli żeby na spokojnie - także to pozytywnie :) ja płaciłam 155zl z tym ze jedne danie typu barszczyk z pasztecikiem zamieniłam na główne z mięsem dlatego wyszło więcej. Meni ustala się indywidualnie i potem koszt za całość wyliczają :) ja byłam zadowolona :
|
|
Zespół na wesele?? Polecam DAMIS chłopaki z Łomży, bardzo fajnie prowadza całą imprezę aż do samego rana!! U mnie grali,wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni a to moim zdaniem podstawa:)
|
|
zespol sumer (.) (.)
|
|
AMOR sport to zdrowie
|
|
dzieki wielkie za odpowiedzi,a to taki dobry ten zespol DAMIS? a sumer i amor to tez z łomzy sa?
|
|
Ja polecam zespół piękni i młodzi ale ciężko z terminami :) bardzo ciężko :) fajnie grają na prawdę :) nawet na youtube są :)
|
|
Ja zas polecam zespol Diamant z Kolna chlopaki 1klasa,bylem na wielu weselach, grali rowniez u mnie, z terminem napewno bedzie ciezko ale naprawde warto. "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Perła nawet dobre piwo i niedrogie. Polecam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |