Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO DUPY WINPOL |
śmieci miały być zabrane 01.07 - dzisiaj jest 4.lipca.Smród i syf a w tym upale boję się pomyśleć co z tym będzie do soboty.... Nie wiem po co płacę 2 razy większą kase za takie g...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO DUPY WINPOL |
swieta prawda jest drozej a gorzej za co placimy?
|
|
Teraz twoimi śmieciami zajmuje się nasz prezident Mieczysław ;))
|
|
Winpol to raczej gmina ,wal do wójta bo to jego śmieci i to on powinien nałozyc karę na tę firmę
|
|
Ale prywatne firmy wywozily tylko do konca czerwca
|
|
Wg tego co dziś wyczytałem w gazecie, to kiepsko. Podany daty kiedy zbierane są śmieci. Wychodzi na to, że co 14 dni. To jakiś absurd. ;)
|
|
|
Jak wół na lomza.pl jest harmonogram wywozów. http://www.lomza.pl/plik.php?id=148 U mnie zabrali bez żadnego problemu i jeszcze worki zostawili.
|
|
Dokładnie :) ktos nie doczyta i opluwa od razu
|
|
ty, on, ja i jeszcze kilkadziesiąt innych osób faktycznie znalazło rozpiskę online, ale ilu do niej bie dotarło?? czy ta informacja o terminie wywozów znalazła się w prasie lokalnej, na słupach ogłoszeniowych etc? Ja w kaźdym bądź razie na takowe nie trafiłam nigdzie poza lokalnymi portalami. Ciśnie się więc pytanie - a co ze starszymi ludźmi mieszkającymi samotnie, nie mającymi internetu?
|
|
nie`dotyczy - sam jesteś wołem...przecież napisałem że firma winpol obsługuje gminy a nie łomżyńskie ulice - ta rozpiska mnie NIE DOTYCZY ...5 dzień mija a śmieci nadal gniją.
|
|
Nie wiem jak u was na wsi ale u mnie w mieście, śmieci odbierają co dwa tygodnie.
|
|
999 u mnie śmieci zostały zabrane zgodnie z wcześniej dostarczonym harmonogramem. Mieszkam oczywiście na terenie gminy i śmieci odbiera u mnie firma Winpol. Jak nie dostałeś harmonogramu wywozów to trzeba było zadzwonić do gminy i zapytać, a nie czekać nie wiadomo na co.
|
|
Aha, jeszcze jedno. Jak z jakichś powodów nie zabrali Ci śmieci to wal do Wójta. Niech przyjeżdżają jeszcze raz. Ja kiedyś miałem problem z MPGKiM (ZOMiT) rozwalili mi śmieci i pojechali. Wystarczył tel. do kierownika i chłopaki z drugiego końca miasta wracali żeby posprzątać.
|
|
Też mieszkam na terenie gm.Łomża.Dziwi mnie ,czemu Twoje śmieci nie zostały zabrane może po prostu nie chciało Ci się kosza wystawić przed posesję?Ja śmieci wystawiłam według grafiku i śmieciara z Winpolu zabrała.
|
|
stoją przed POSESJĄ 5 DNI :) poczekam do poniedziałku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |