niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DO DUPY WINPOL

śmieci miały być zabrane 01.07 - dzisiaj jest 4.lipca.Smród i syf a w tym upale boję się pomyśleć co z tym będzie do soboty.... Nie wiem po co płacę 2 razy większą kase za takie g...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DO DUPY WINPOL

swieta prawda jest drozej a gorzej za co placimy?

Teraz twoimi śmieciami zajmuje się nasz prezident Mieczysław ;))

Winpol to raczej gmina ,wal do wójta bo to jego śmieci i to on powinien nałozyc karę na tę firmę

Ale prywatne firmy wywozily tylko do konca czerwca

Wg tego co dziś wyczytałem w gazecie, to kiepsko. Podany daty kiedy zbierane są śmieci. Wychodzi na to, że co 14 dni. To jakiś absurd.

;)

stawki nowe,a burdel stary.nawet "dziewczyny"się nie zmieniły...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Jak wół na lomza.pl jest harmonogram wywozów.

http://www.lomza.pl/plik.php?id=148

U mnie zabrali bez żadnego problemu i jeszcze worki zostawili.

Dokładnie :) ktos nie doczyta i opluwa od razu

ty, on, ja i jeszcze kilkadziesiąt innych osób faktycznie znalazło rozpiskę online, ale ilu do niej bie dotarło?? czy ta informacja o terminie wywozów znalazła się w prasie lokalnej, na słupach ogłoszeniowych etc? Ja w kaźdym bądź razie na takowe nie trafiłam nigdzie poza lokalnymi portalami. Ciśnie się więc pytanie - a co ze starszymi ludźmi mieszkającymi samotnie, nie mającymi internetu?

nie`dotyczy - sam jesteś wołem...przecież napisałem że firma winpol obsługuje gminy a nie łomżyńskie ulice - ta rozpiska mnie NIE DOTYCZY ...5 dzień mija a śmieci nadal gniją.

Nie wiem jak u was na wsi ale u mnie w mieście, śmieci odbierają co dwa tygodnie.

999 u mnie śmieci zostały zabrane zgodnie z wcześniej dostarczonym harmonogramem. Mieszkam oczywiście na terenie gminy i śmieci odbiera u mnie firma Winpol.
Jak nie dostałeś harmonogramu wywozów to trzeba było zadzwonić do gminy i zapytać, a nie czekać nie wiadomo na co.

Aha, jeszcze jedno. Jak z jakichś powodów nie zabrali Ci śmieci to wal do Wójta. Niech przyjeżdżają jeszcze raz. Ja kiedyś miałem problem z MPGKiM (ZOMiT) rozwalili mi śmieci i pojechali. Wystarczył tel. do kierownika i chłopaki z drugiego końca miasta wracali żeby posprzątać.

Też mieszkam na terenie gm.Łomża.Dziwi mnie ,czemu Twoje śmieci nie zostały zabrane może po prostu nie chciało Ci się kosza wystawić przed posesję?Ja śmieci wystawiłam według grafiku i śmieciara z Winpolu zabrała.

stoją przed POSESJĄ 5 DNI :) poczekam do poniedziałku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org