Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOSZE NA ŚMIECI |
Gdzie można kupić kosze? poj. 240 litrów Moniczka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOSZE NA ŚMIECI |
Przejdz sie do firm smieciowych oni pojemniki pozabierali i moze maja na odsprzedanie wiem ze napewno jedna firma odsprzedaje Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Zobacz w ogrodniczych przy kieszkowej
|
|
a gdzie jest ulica kieszkowa?
|
|
Ogólnie polecam odkupić używany. Jedna z firm zajmujących się wywozem oferuje pojemniki 120 L używane za ok. 1/3 ceny sklepowej nowego pojemnika.
|
|
|
Nie ma tymczasowo w łomży koszy wszystkie wysprzedane. Byłam w winpolu, na wzgsach i we wszystkich ogrodniczych nawet na kieszkowej. Mówia ze jest taki zbyt na to ze czekaja w kolejce na dostawe. Na kieszkowej byłom to kosz 120l jak był to kosztował 175zl a 240l prawie 300 zł .Kto sie spoźnił tak jak ja to nie ma szans juz kupić używanych
|
|
w blysku jeszcze mozna chyba kupic
|
|
Poczekajcie. Będzie jak z cukrem. Rynek się nasyci i ceny spadną.
|
|
Po co kosz w worki pakuj te rozwalą psy i koty i będzie mniejsze bezrobocie sprzątaczki też pracy nie mają.
|
|
Miejskie kosze na śmieci często zamiast zachęcać - odstraszają. Nie ma się co dziwić, że ludzie nie chcą tam wrzucać śmieci. A wystarczyło by rozmieścić jakieś bardziej estetyczne kosze na śmieci np. http://www.jumatsc.pl/produkty/kosze-na-smieci/kosze-segregacji-odpadow-qube-1207/ - przyznajcie sami, że wyglądają o niebo lepiej niż to co się widuje w naszych miastach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |