sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec ze studniówką!!!!!!!

Rozpoczęłem temat studniówki, bo moi starzy powiedzieli, że nie dadzą mi tyle forsy na nią. Przytoczyli masę argumentów i powiedzieli, że nie będą dyskutowac na zebraniach na temat obniżenia składek, bo swej biedy nie będą pokazywać wszystkim, a jesli jestem taki dorosly to sam moge tę sprawę załatwić. No i chciałem zalatwić. Nie przypuszczałem, że będzie taka zadyma w szkole. Skończcie już z tym tematem.

Aha, mama wie o wszystkim i teraz nawet jeśli studniówka będzie za darmo to na nią nie pójdę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec ze studniówką!!!!!!!

hm :( szkoda, ze Cie nie bedzie na studniowce. i myslisz, ze taką formą protestu cos zmienisz ? - nic i nigdy.

GG: 6447776

---------------- °°° -------------------
miłujmy naszych nieprzyjaciół
---------------- ___ ------------------

Ludzie!!!!!!!!!!Zamknijcie się!!!!!!!!!!!Miał być koniec tematu?!!!!!!!Miał!!!!!!!!Skończcie wreszcie!!!!!!!!!Już mi się niedobrze robi od tej waszej studniówki, która będzie dopiero w styczniu.

Jak Ci sie zdzicho niedobrze robi, to moze lepiej nie zagladaj na tematy, w ktorych wystepuje wyraz "studniowka" ok ? . wiesz, nie chce Cie miec na sumeniu, jeszcz sie cos Tobie stanie niedorego z tego powodu, ze cos przecztasz, wiec wiesz. Mowie to tylko z obawy o Twoje zdrowie :>

Panowie, spokój! Zdzicho, nie krzycz tak na ktosia, ktosiu teraz będzie parę słów do Ciebie - poruszyłeś ważny temat, ty i twój kolega. Mimo wielu nieprzychylnych opinii zyskaliście jednak poparcie. Wasz problem nie jest odosobniony, takie problemy ma wielu uczniów, wielu rodziców. Tylko że strach przed dyrekcją, nauczycielami czy jeszcze kimś nie zawsze pozwala im mówić. Mnie się wydaje, że teraz w wielu szkołach w Łomży mówi się o tym problemie. Wielu dyrektorów, nauczycieli rozmawia i niekoniecznie Was potępia. Oni myślą, analizują, ile w tym prawdy, ile złośliwości. Ale mam prośbę, taką od serca - zostawcie już tę studniówkę. Daliście ludziom temat do przemyśleń i to chyba już wystarczy. Trzymaj się ktosiu! Ja będę trzymala kciuki za udaną studniówkę w Mechaniaku. Taka na pewno będzie, a kto wie - może w tym roku szkolnym wszystkie studniówki w Łomży będą wspaniałe, bo zrodzone w bólu, jakim jest pogodzenie uporządkowanego świata ludzi dorosłych ze zbuntowanym światem młodzieży.

Amen. Ja jestem za wspaniałym i niezapomnianym balem ! To do samego poczatku mowilem przeciez :> atmosfera przede wszystkim .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org