Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zlot motocyklowy w Łomży - zdjęcia |
1 maja 2006 w barze u Zdziśka motocykliści z Łomży i regionu rozpoczęli sezon 2006. Na zlocie grał blues-rockowy zespół Holy Water z Łomży. Zapraszamy do naszej fotogalerii z tej imprezy http://www.holywater.pl/galeria/2006_05_01/index.html Zapraszamy także do odwiedzania naszej strony. HOLY WATER.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zlot motocyklowy w Łomży - zdjęcia |
Baaaardzo wolna ta strona... Pozdrawiam
|
|
A po zakończeniu imprezy przyjechała laweta po motory ? Bo chyba nie jechali sami po piwku ?? :) ------------ Bogunow
|
|
ale fajno hehehe :D Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Fotki super grzybek
|
|
zjazd sponsorował miliszkiewicz company. (skup złomu) przecież 2/3 tych sprzętów to stare rupiecie które robia więcej huku niz jeżdżą.
|
|
fajne foty oby wiecej takich zlotów
|
|
wszystkie ladne poza tymi na ktorych ja jestem :)
|
|
Zgadzam się z Ptysiem - OBY WIĘCEJ TAKICH ZLOTÓW ....
|
|
Fajna impreza była. Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności. Najlepsze z całej imprezy to: grupa augustowskich motocyklistów (POZDRAWIAMY) i zespół Holy Water. Augustowiaki mają fantazję i potrafią się bawić w czym nie ustępują im łomżyniacy :) którzy jak było widać świetnie się bawili. Zespół grał świetnie. Widać, że to profesjonaliści. Świetnie, że mamy taki zespół w Łomży.
|
|
Marx07 nie ujmujmy Łomżyniakom...moim zdaniem potrafia wiele
|
|
i wiele razy to pokazywali...tylko trzeba wiedziec gdzie i kiedy byc :)
|
|
Napisałem, że potrafią się bawić. No i pokazali to.
|
|
"Fajna impreza była. Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności." kolego Marx07 zawsze mozesz sam cos zorganizowac i pokazac wszytskim jak to jest???skoro uwazasz ze to takie proste??
|
|
|
loko napisał: "zjazd sponsorował miliszkiewicz company. (skup złomu) przecież 2/3 tych sprzętów to stare rupiecie które robia więcej huku niz jeżdżą" Zapewniam Cie że zapierdzielają aż miło. Co do organizacji imprezy, to miało być łomżyńsko i kameralnie, bez rozgłosu. Wyszło inaczej z czego sie bardzo cieszymy i imprezę uznajemy za bardzo udaną. Wszystko było załatwione w zasadzie w kilka dni, a pomimo tego frekwencja dopisała. Kolejne spotkanie bedzie lepsze, uczymy się na błędach.
|
|
masz rację _wowo impreza się udał dzięki ludziom i oby następna była jeszcze lepsza. Czekamy na następną :)
|
|
pytanie do motocyklistów - ma ktoś z Was już tablicę motocyklową z gwiazdkami to poproszę foto
|
|
_wowo ale nie powiesz rozpoczecie sezonu bylo lepsze od zakonczenia ;) jak masz jakies zdjecia juz to sie do mnie odezwij na gg 3616871
|
|
Rozpoczęcie było ekstra. Największy podziw i podziękowania dla panów w białych czapkach bo się nieźle spisali. Co do fotek, to za wiele nie mam. Jednak taśmy mam z 5 kamerek :) Trwa zrzucanie materiału na CD. Będziemy w kontakcie. Na dniach powinienem miec cały surowy materiał.
|
|
no to fajnie :) hehe panowie w bialych czapeczkach hmmmm no do konca bym tak nie powiedziala ;)
|
|
Loko!Co Ty wiesz o motocyklach i motocyklistach?
|
|
Warte obejrzenia. Co prawda jest to pierwsza produkcja, zrobiona na szybkiego. Następne będą na pewno lepsze. http://www.metacafe.com/watch/145941/etd_om_a/
|
|
hehe ja juz widzialam to :)
|
|
_wowo zgraj mi to co masz ze zlotu na plytke oczywiscie po uroczystym sobotnim dniu jak znajdziesz chwilke ;) a tak swoja droga ode mnie juz wszystkiego naj naj naj ;)
|
|
Dzięki. Cały materiał jest na 2xDVD i 1xCD Postaram sie w miare szybko to powrzucać.
|
|
Tu tez macie fajny filmik z białegostoku. http://www.ordifreestyle.com/films/stctrailer.wmv
|
|
Hehe. Akurat Ordi i tem Street Terror Crew ni jak sie ma do Białego. To ekipa z Biłgoraju :D
|
|
_wowo czemu nie moge ściągnąć tego filmiku co jest na nim Mitel??
|
|
Wygasł termin obecnosci na serwerze.
|
|
_wowo masz jakieś filmy z rozpoczęcia sezobnu??? Jak tak to była by możliwość przesłania na meila??
|
|
_wowo nagraj mi na dzisiaj :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |