sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czym własciwie jest to forum???

Jeżeli zwykły przeciętny zjadacz chleba po raz pierwszy wszedłby na tą stronę, od razu zauważyłby, że jest ono wykorzystywane prawie tylko to załatwiania jakichś prywatnych porachunków. Pamiętam "piękne" czasy kilka lat temu gdy jesczze byłem uczniem gdy koledzy załatwiali swoje porachunki przy pomocy pięści jakimś odsobnionym miejscu. Byćmoże nie jets to zbyt humanitarne, ale skoro oboje tego chcieli to czemu nie mieliby tego tak zrobić. Z tego co się dzieje w tej chwili wynika że taka forma załatwiania sprawa zamarła a wszyscy "tłuką" się na forum i radni i uczniowie i zwykli mieszkancy Gdybym ja był prezydentem tego miasta to po publikacjach na tym forum chyba zrezygnowałbym ze swojego stanowiska Wladzom portalu proponuję wprowadzenie jakiegoś sitka dzięki kóremu trafiały do internetu tylko wybrane wiadomości

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czym własciwie jest to forum???

Witam.
Terminator, czyżbyś podobnie jak Leszek (o zgrozo) chciał wprowadzić na nasze forum moderację i cenzurę? Forum to służy wyjaśnianiu pewnych spraw, wątpliwości itp. Nie widzę tutaj konkretnych przypadków załatwiania prywatnych porachunków, o czym piszesz w swoim poście. Cenzura nie jest tutaj do przyjęcia - możnaby wziąść pod uwagę jedynie drobną moderację forum - pod względem wyrazów niecenzuralnych i pytań, tematów kompletnie dennych. Jeśli nie masz ochoty - nie czytaj naszego forum. Natomiast jeśli masz ochote na załatwianie czegoś pięścią to po prostu (wybaczcie bluzga) pierdolnij łbem w ścianę :-) Jeśli nie masz nic mądrzejszego do napisania to po prostu omijaj to forum.

Niepozdrawiam

Jak zwykle krytyczny

Mr S

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Hydepark....

...czy to źle?
...czy to dobrze?

...mi to nie przeszkadza... choć ostatnio zrobiło się trochę ciasno...

---
PGG

Re: Hydepark ciąg dalszy....

No właśnie Kefas masz rację .....
Ciekawe co jest powodem tej "ciasności" Czyżby reklama Forum na łamach "Bezcennej" ........?

Tiger

Każdy ma prawo powiedzieć to co myśli i czuje, a nawet poznać opinię innych ludzi na dany temat. Podobno mamy wolność słowa, więc nie wiem po co tego typu komentarze, że ten czy tamten temat jest na tyle mało ważny że nie należy wypowiadać się o nim publicznie w tym przypadku tutaj na forum. Jak mi się coś nie podoba albo nie interesuje to tego nie czytam i nie krytykuje kogoś kto jest autorem danego topiku. Nikt nikomu nie zabroni wypowiadac swoich myśli. Tak, więc moim zdaniem tego typu komentarze pt "czym właściwie jest to forum" może być podobnie odebrane przez ludzi mało tolerancyjnych jak "dyktatura w mechaniaku" no i ta nieszczesna studniówka i znowu bedzie wymiana zdań .

Powtórzę jeszcze raz - forum 4lomza to chyba ostatnie wolny w Łomży miejsce, gdzie można swobodnie wypowiedzieć sie na różne tematy. Jeśli kogoś razi coś, to niech dla kontrastu zajrzy na czat Łomża na wp. Tam dopiero można poczytać różne wersje pisowni popularnych słów. W porównaniu z czatem nasze forum to bajki dla grzecznych dzieci.

Powtórzę jeszcze raz - forum 4lomza to chyba ostatnie wolny w Łomży miejsce, gdzie można swobodnie wypowiedzieć sie na różne tematy.

I tak i nie, hehe.

...no toć....

________
Malachit

:)

G a z e l a

zaglądam tu sporadycznie...
nie chciałbym obrazić nikogo ale naprawdę zastanawia mnie jaki jest średni wiek użytkowników teog forum...
1/2 pisze z takimi ortografami, że nawet dzieci w podstawówce lepiej piszą... o a może właśnie tu jest rozwiązanie problemu...
po to macie taki guzik "alt" na klawiaturze, żeby używać polskich znaków...
naprawdę przyjemniej czyta się takie wypowiedzi...

proponowałbym zmianę układu graficznego forum, żeby pojawiły się jakieś konktretne działy, w których zainteresowani mogliby pisać swoje wymysły...
dziwne jest to, że obok tematu przykładowo "boks w Łomży" jest "jak znaleźć piosenkę mp3 w internecie"...
szczerze mówiąc to miałobyć przykładowe pokazanie problemu a nie dokładne odwzrowanie sytuacji...

aha byłbym zapomniał o najważniejszym :)
admina już się obudził z zimowego snu???

Ptysiu, jestes jak Bog - wskrzeszasz do zycia stare tematy.

Jaki byl Twoj poprzedni nick na forum?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org