Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktosprzeda |
witam.poszukuje osoby która ma chęc sprzedać auto za ok 6tys(vectra b,bmw e36).na raty bez banku.na 6 rat po 1tys.zainteresowanych proszę o kontakt.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktosprzeda |
a jak przestaniesz placic?
|
|
a czemu mam przestać?w umowie można wszystko zaznaczyć.
|
|
a co taka umowa warta? nic... skoro chcesz bez banku to pewnie jestes umoczony w bik`ach itd... bankom nie oddajesz to nam oddasz?
|
|
niestety praca na czarno.a banki to wiąza się z zapłaata prawie 2x więcej za auto warte np.6tys a trzeba spłacić ok 10. a czy zwykła umowa kupna auta nie jest taka samą umowa?
|
|
skoro pracujesz na czarno to cie stac... w koncu dostajesz dwa razy tyle bo szef nie odklada za ciebie zusow itd :D idz do providenta
|
|
dzięki za rade ale za prov dziekuje.ok dzięki za zainteresowanie.pozdro
|
|
zrozum pracujac na czarno dzis pracujesz a jutro juz nie. i z czego oddasz pieniadze nie majac dochodu? co wtedy z toba zrobie i ta umowa? skoro nie masz nic na siebie to nawet nie bede mial z czego sciagnac... bede sie bujal 2 lata z komornikiem a i tak @#!#@ z tego dostane bo nie pracujesz... jak by twoja praca byla warta dla twojego pracodawcy to dozucilby te 1000zl na twoje zusy i bys mial wszystko legalnie a tak ty harujesz a on z rodzina odpoczywa w drusskiennikach
|
|
spojz wiceprezydent w lomzy zarabia na reke ponad 10tysiecy. brutto prawie 20 tysiecy miesiecznie. myslisz ze ich praca jest tyle warta? za te wszystkie skandale itd?
|
|
akurat już pracuje u niego ponad rok i niema problemu.jestem w pełni wyrozumiały do twojej odpowiedzi ale ostanio niestety i z legalnej pracy boss zwolnił mnie z dnia na dzień bo oszczednosci.a ten akurat się w Druskiennikach niebuja tylko na mazurach.hehe.dzieki za zainteresowanie.ogłoszenie nadal aktualne.pozdro
|
|
a dlaciebie twoj zywiciel nie chce dac podstawowych ubezpieczen i skladek na emeryture. myslales o tym z czego bedziesz zyl jak zachorujesz?
|
|
to jedna wielka sciema gosc wezmie auto sprzeda i tyle go bedziecie widziec
|
|
Przesadzacie Moi Mili, Jak nie ma pieniedzy to odda kiedy będzie miał i tyle ;) Podaj proszę jakiś nr kontaktowy do siebie mam do sprzedania Vectre B w gazie. w Kombi. Taka niebieska, sprzedaje z powodu wyjazdu do UK.
|
|
podaj nr telefonu ;)
|
|
cena samochodu 5 tys zł i możemy to załatwić w 5 ratach po 1000zł każda, płatne co miesiąc.
|
|
możesz podesłać fotki na email?benek19-08@o2.pl pozdro
|
|
raczej na telefon bym chciała załatwić. fotek narazie nie mam ale vectra jak vectra. Nie ma sladów rdzy, przebieg 186 000 podaj nr mąż zadzwoni
|
|
kiedy wyjezdzasz?bo ja aktualnie jestem poza miastem kilka dni.z gazem, benzyna,diesel.
|
|
no jak z gazem to raczej benzyna nie? za miastem jestes do roboty nie chodzisz?
|
|
w pracy poza miastem
|
|
no to podaj nr, mąż zadzwoni i się dogadacie. W pracy poza miastem internet masz to chyba i telefon komórkowy co ;) ? Pozdrawiam
|
|
Co do Vectry to 1998r 1.8 benzyna plus gaz Stan bdb 186 przebiegu. Zadbany, czyste wnętrze
|
|
tak tak.794020607.prosze o tel o godz 17.30.
|
|
czekam na tel w godzinach 17.30-18.30.pzdr
|
|
po co to podawać przebieg w takim aucie?:)
|
|
bo przebieg jest niski i auto jest u nas od nowosci. Pierwsza rejestracja w kraju i od 97 roku uzytkowane. Jezdził nim ojciec moejgo męża. Przebieg może niewiarygodny ale nie cofany
|
|
a lekka korekta licznika mozliwa? bym wzial na handel. tam 6ke
|
|
jak w jednych rękach to przebig może być real.
|
|
nie znam sie na korektach. jak ktoś kupi to moze sobie robić ;) Mąz zadzwoni zgodnie z umową o 17.30
|
|
ja tez byłabym zainteresowany kupnem tego auta na ratki ale ok 25 czerwca dopiero mam wypłatę.bylibyscie zainteresowani?pzdr.
|
|
czekaj ja moze wezme. na ile z nim ugadana jestes? dozuce stowke.
|
|
Ja do UK z mężem lecimy za miesiąc i kaska byłaby wysyłana na konto do nas ze vectre. dzieki temu szybciej sprzedamy. Narazie się na 5 tyś ugadywałam z tym panem ale pogadamy jeszcze przez telefon
|
|
ej ej widze ze tu mały przetarg się robi.ja dam 200 wiecej
|
|
byłabym zainteresowana kupnem takiego autka na raty.bo akurat powiększy mi się rodzina za pare dni a kombi to rodzinne auto.prosze o kontakt
|
|
DO ANGELIKI22: pada mi tel a ładowarke mam na kwaterze.prosze o kontakt do żony naqwet już.podam nr tel 791733179.
|
|
ale pierwszą ratę ile chce Pan wpłacić ? Mąż będzie telefonował po 17stej Jakies potwierdzenie będziemy mieli ze Pan w ogole pracuje ?
|
|
pracuje na czarno ale jest to dla mnie pewna praca.umowe sporządzilibysmy tak aby była dla państwa korzystna i pewna.żona już czeka na telefon ja na razie żegnam bo konczy mi się bateria pozdrawiam
|
|
dlaczego pracujesz na czarno? spadniesz z rusztowania i kto bedzie za twoje leczenie placil? zona? a jak zginiesz to kto za pogrzeb zaplaci? zona? czlowieku ogarnij sie! zycie masz jedno!
|
|
gosc szuka frajera ciekawe czy mu sie uda
|
|
Do autora tematu: Sytuacja wyglądałaby podobnie gdybyś sformułował pytanie: Czy ktoś pożyczy mi 6000zł? Nie chce iść do banku bo duże odsetki,a poza tym robię na czarno.
|
|
Malucha sobie kup na raty szybciej będzie ;)
|
|
i do was wszystkich odp.AUTO KUPIONE UMOWA ZA POTWIERDZENIEM NOTARIUSZA.I WSZYSCY ZADOWOLENI
|
|
gratulacje! masz notarialne potwierdzenie ze pracujesz na czarno w budowlance? a kto wczoraj w grajewie chcial meganke sprzedac? kanciarzu ty Witam.sprzedam megane 1,6b.1997r.ekonomiczne auto.230tys przebiegu.do wymiany prawy błotnik(poprzedni właściciel włożył drugi ale uszkodzony.nieprzeszkadza to w eksploatacji).pekniety zderzak przód oraz tylni(odpięła się przyczepka).poz atym stan db.bez rdzy na innych elementach poza tym błotnikiem.silnik sprawuje się idealnie,4 opony zimowe w stanie bdb.cena 1600zl do rozsądnej negocjacji Cena: 1600 Email: benek19-08@o2.pl Telefon: 794020607 Nr ogłoszenia: #120533
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |