sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ktosprzeda

witam.poszukuje osoby która ma chęc sprzedać auto za ok 6tys(vectra b,bmw e36).na raty bez banku.na 6 rat po 1tys.zainteresowanych proszę o kontakt.pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ktosprzeda

a jak przestaniesz placic?

a czemu mam przestać?w umowie można wszystko zaznaczyć.

a co taka umowa warta? nic... skoro chcesz bez banku to pewnie jestes umoczony w bik`ach itd... bankom nie oddajesz to nam oddasz?

niestety praca na czarno.a banki to wiąza się z zapłaata prawie 2x więcej za auto warte np.6tys a trzeba spłacić ok 10.
a czy zwykła umowa kupna auta nie jest taka samą umowa?

skoro pracujesz na czarno to cie stac... w koncu dostajesz dwa razy tyle bo szef nie odklada za ciebie zusow itd :D

idz do providenta

dzięki za rade ale za prov dziekuje.ok dzięki za zainteresowanie.pozdro

zrozum pracujac na czarno dzis pracujesz a jutro juz nie. i z czego oddasz pieniadze nie majac dochodu? co wtedy z toba zrobie i ta umowa? skoro nie masz nic na siebie to nawet nie bede mial z czego sciagnac... bede sie bujal 2 lata z komornikiem a i tak @#!#@ z tego dostane bo nie pracujesz... jak by twoja praca byla warta dla twojego pracodawcy to dozucilby te 1000zl na twoje zusy i bys mial wszystko legalnie a tak ty harujesz a on z rodzina odpoczywa w drusskiennikach

spojz wiceprezydent w lomzy zarabia na reke ponad 10tysiecy. brutto prawie 20 tysiecy miesiecznie. myslisz ze ich praca jest tyle warta? za te wszystkie skandale itd?

akurat już pracuje u niego ponad rok i niema problemu.jestem w pełni wyrozumiały do twojej odpowiedzi ale ostanio niestety i z legalnej pracy boss zwolnił mnie z dnia na dzień bo oszczednosci.a ten akurat się w Druskiennikach niebuja tylko na mazurach.hehe.dzieki za zainteresowanie.ogłoszenie nadal aktualne.pozdro

a dlaciebie twoj zywiciel nie chce dac podstawowych ubezpieczen i skladek na emeryture. myslales o tym z czego bedziesz zyl jak zachorujesz?

to jedna wielka sciema gosc wezmie auto sprzeda i tyle go bedziecie widziec

Przesadzacie Moi Mili,
Jak nie ma pieniedzy to odda kiedy będzie miał i tyle ;)

Podaj proszę jakiś nr kontaktowy do siebie mam do sprzedania Vectre B w gazie. w Kombi. Taka niebieska, sprzedaje z powodu wyjazdu do UK.

podaj nr telefonu ;)

cena samochodu 5 tys zł i możemy to załatwić w 5 ratach po 1000zł każda, płatne co miesiąc.

możesz podesłać fotki na email?benek19-08@o2.pl
pozdro

raczej na telefon bym chciała załatwić. fotek narazie nie mam ale vectra jak vectra. Nie ma sladów rdzy, przebieg 186 000 podaj nr mąż zadzwoni

kiedy wyjezdzasz?bo ja aktualnie jestem poza miastem kilka dni.z gazem, benzyna,diesel.

no jak z gazem to raczej benzyna nie? za miastem jestes do roboty nie chodzisz?

w pracy poza miastem

no to podaj nr, mąż zadzwoni i się dogadacie.

W pracy poza miastem internet masz to chyba i telefon komórkowy co ;) ?

Pozdrawiam

Co do Vectry to 1998r 1.8 benzyna plus gaz
Stan bdb 186 przebiegu. Zadbany, czyste wnętrze

tak tak.794020607.prosze o tel o godz 17.30.

czekam na tel w godzinach 17.30-18.30.pzdr

po co to podawać przebieg w takim aucie?:)

bo przebieg jest niski i auto jest u nas od nowosci. Pierwsza rejestracja w kraju i od 97 roku uzytkowane. Jezdził nim ojciec moejgo męża. Przebieg może niewiarygodny ale nie cofany

a lekka korekta licznika mozliwa? bym wzial na handel. tam 6ke

jak w jednych rękach to przebig może być real.

nie znam sie na korektach. jak ktoś kupi to moze sobie robić ;)

Mąz zadzwoni zgodnie z umową o 17.30

ja tez byłabym zainteresowany kupnem tego auta na ratki ale ok 25 czerwca dopiero mam wypłatę.bylibyscie zainteresowani?pzdr.

czekaj ja moze wezme. na ile z nim ugadana jestes? dozuce stowke.

Ja do UK z mężem lecimy za miesiąc i kaska byłaby wysyłana na konto do nas ze vectre. dzieki temu szybciej sprzedamy. Narazie się na 5 tyś ugadywałam z tym panem ale pogadamy jeszcze przez telefon

ej ej widze ze tu mały przetarg się robi.ja dam 200 wiecej

byłabym zainteresowana kupnem takiego autka na raty.bo akurat powiększy mi się rodzina za pare dni a kombi to rodzinne auto.prosze o kontakt

DO ANGELIKI22: pada mi tel a ładowarke mam na kwaterze.prosze o kontakt do żony naqwet już.podam nr tel 791733179.

ale pierwszą ratę ile chce Pan wpłacić ? Mąż będzie telefonował po 17stej
Jakies potwierdzenie będziemy mieli ze Pan w ogole pracuje ?

pracuje na czarno ale jest to dla mnie pewna praca.umowe sporządzilibysmy tak aby była dla państwa korzystna i pewna.żona już czeka na telefon ja na razie żegnam bo konczy mi się bateria pozdrawiam

dlaczego pracujesz na czarno? spadniesz z rusztowania i kto bedzie za twoje leczenie placil? zona? a jak zginiesz to kto za pogrzeb zaplaci? zona? czlowieku ogarnij sie! zycie masz jedno!

gosc szuka frajera ciekawe czy mu sie uda

Do autora tematu:

Sytuacja wyglądałaby podobnie gdybyś sformułował pytanie:

Czy ktoś pożyczy mi 6000zł?

Nie chce iść do banku bo duże odsetki,a poza tym robię na czarno.

Malucha sobie kup na raty szybciej będzie ;)

i do was wszystkich odp.AUTO KUPIONE UMOWA ZA POTWIERDZENIEM NOTARIUSZA.I WSZYSCY ZADOWOLENI

gratulacje! masz notarialne potwierdzenie ze pracujesz na czarno w budowlance? a kto wczoraj w grajewie chcial meganke sprzedac? kanciarzu ty

Witam.sprzedam megane 1,6b.1997r.ekonomiczne auto.230tys przebiegu.do wymiany prawy błotnik(poprzedni właściciel włożył drugi ale uszkodzony.nieprzeszkadza to w eksploatacji).pekniety zderzak przód oraz tylni(odpięła się przyczepka).poz atym stan db.bez rdzy na innych elementach poza tym błotnikiem.silnik sprawuje się idealnie,4 opony zimowe w stanie bdb.cena 1600zl do rozsądnej negocjacji
Cena: 1600 Email: benek19-08@o2.pl Telefon: 794020607 Nr ogłoszenia: #120533

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org