Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KURS przedmałżeński |
Witam. Czy wiecie może coś na temat osoby która wystawia kurs przedmałżeński bez chodzenia za odpowiednią opłatą? niestety narzeczony pracuje w delegacji i nie jest w stanie chodzić na taki kurs "normalnie" czyli do księdza na parafię. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KURS przedmałżeński |
Niema nikogo takiego !!!! Trzeba uczciwie chodzić i tyle !! Jeszcze sie nie pobrali a juz chcą kupować urzędników !!!!
|
|
Maruda jak masz takie głupoty pisać na forum to sobie daruj. Nie masz się czego czepić to czep się tramwaju i zajmij się swoimi sprawami.
|
|
Ciebie akurat sobie upatrzyłem i tobą będe się zajmował :):) W publicznym miejscu, łapówki proponować to jest wstyd!!!!!:):)
|
|
daj spokój. :)
|
|
ja moge zastąpić narzeczonego w delegacji i cie przeszkolić. narzeczony będzie zadowolony z Twoich umiejetności.
|
|
następny.. dobra to ja podziękuję już Wam za "pomoc" bo nikt tu nie jest poważy.
|
|
a tak na poważnie to pochodź i popytaj , przeciez to nie musi być akurat z Piątnicy kurs:):)
|
|
podaj mi mail to podam Ci namiary
|
|
dama1989@onet.pl
|
|
:) O widzisz :) łapówkaro ty :)
|
|
nie mów tak bo przez Ciebie się zamknę w sobie :(
|
|
w krzyżu był niedawno sobota,niedziela.to może narzeczona dała by rade kaja
|
|
W Krzyżu będzie - sobota niedziela 15 - 16 czerwca, bo sam idę.
|
|
Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś wypisywał kurs bez chodzenia. Trzeba pamiętać, że potem przed ślubem trzeba będzie odwiedzać poradnie we dwójkę i trzeba będzie tam być osobiście. Miejmy nadzieję, że wtedy narzeczony będzie mógł. Inaczej możecie zapomnieć o ślubie kościelnym. psychoterapia wrocław
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |