niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowo otwarty market na Reymonta

Jak w temacie,co myślicie o tym markecie? Był ktoś z was tam?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowo otwarty market na Reymonta

Napewno bedzie cieszyl sie powodzeniem, bo brak bylo tam sklepu

Sklep jak sklep .

długa bylą przerwa po likwidacji Grand Marketu i ludzie się odzwyczaili.

Jak na razie świeci pustkami nie tylko towaru:) ceny żadna rewelacja ;(. Plus za wygląd.

Wyprzedają towar po Grand Markecie... Na razie lipa. Szkoda tylko sprzedawczyń, które w starym sklepie pracowały tyle lat, a nowy właściciel beż żadnych skrupułów z nich zrezygnował,
Wkurwiające też jest, że piwa łomżyńskiego nie ma z lodówki, tylko jakieś Tyskie, czy Żywiec.

A to tak to racja wyrolował je bez nydełka.

A nowe paniusie codziennie od 21.15 do 22.00 siedzą na ladach przy wejściu do sklepu i majtaja nóżkami.

A na takim majtaniu sklep nie zarobi.

Stare przynajmniej uczciwie pracowały od dechy do dechy.

nie zgodze sie z Tobą "agula" sklep jest super a w porównaniu z tym co było to i ceny i zaopatrzenie o wiele lepsze. JA tam sie ciesze ze mamy wreszcie w poblizu sklep na poziomie , na pewno bede ich stałym klientem :) pozdro

A mi szczerze to się sklepik podoba ten stary był trochę hmmm jak "GS" a ten wystrój super i panie mile a towar hmmm dojdzie z czasem , a co chodzi o piwo lomze z lodówki to na pewno się naucza tylko trzeba powiedzieć bo wszystkiego nie da rady zapewne tam trzymać. A co kogo obchodzi co sie dzieje po 21 w sklepie ????? przecież sklep jest czynny do 21 .....

Uważam, że sklep jest jednym z lepszych na tym osiedlu, jest duży, czysty, pachnący i obsługa dba o klienta. A nie jak w innych w każdym kącie kurz i obsługa tylko czeka aby iść do domu, a wiadomo, że z "niewolnika nie ma pracownika". A co do starych peracownic to nowy włąściciel to i nowe pracownice-przecież to oczywiste. Skoro Grand upadł to widocznie coś było nie tak w firmie. Dlatego ludzie się powinni cieszyć, że ktos w tym miejscu na nowo otworzył sklep i cenami bije na głowę osiedlowe sklepy, w których kasjerki straszą klientów, żeby tylko nic nie robić.

Towaru na pewno przybędzie, pewnie kwestia umów z dostawcami. A kto powiedział, że nowa wersje sklepu trzeba otwierać ze starą, zasiedziałą ekipą. Nowi ludzie, nowa ochota do pracy, nowe możliwości zarządzania. Co do piwa można zagadać i może będzie Łomża ! odnośnie machających nóżkami "paniuś", dla mnie mogą i w hokeja na rolkach pomiędzy regałami grać gdy sklep jest zamknięty a właściciel im za to jeszcze płaci i ma z tym luz ... ogólnie sklep na plus

wpadłam na ten temat na forum i dzięki wam odkryłam, że mam obok siebie nowy sklep:) hehe. Przeszłam się tam wczoraj i muszę stwierdzić, że ceny powaliły mnie na kolana. Przecież tam jest taniej np. na kilogramie cukru o ponad 1zł w stosunku do tego ile płaciłam do tej pory! Już nie chodzę nigdzie indziej:) Fajnie, czysto, a te komentarze o tych byłych pracownicach? Przecież nie wiem jak inni - ale ja tam nie chodziłam gdy był to Grand Market właśnie z racji na tamte pracownice. I nie uwierzę że te posty nie były pisane przez nie. Pewnie że szkoda że straciły pracę, ale jak ktoś się nie nadaje do kontaktu z ludźmi, to pracodawca też nie jest przecież Caritasem, no nie tak? A nowe panie są fajne, nie zauważyłam żeby któraś przy mnie zamajtała nogą:) Pozdrawiam:)

Krystyna 67 dzięki za fatygę i założenie konta by dać odpowiedź ,ceny cukru na pewno nie są tańsze niż w Biedronce :0, co do pracownic Grand Marketu to chyba trochę Cię poniosło, jeżeli nie kupowałaś tam to jak możesz je oceniać?

Drogi "skeczu", ja poprostu mam lepsze zajęcia w życiu niż pisanie kilkuset postów na forum tak jak Ty:) a ten temat był dla mnie akurat wart uwagi, bo nowy sklep w mojej okolicy jest dla mnie dużym ułatwieniem i oszczędnością. Najwyraźniej tam drogi skeczu nie byłeś, cukier podałam jako pierwszy przykład z brzegu a mogłabym te przykłady wymieniać bez końca i na 100% JEST TAM NAJTANIEJ. Pozatym prosiłabym o czytanie ze zrozumieniem moich wypowiedzi, wtedy zauważyłbyś, że chodziłam tam, ale PRZESTAŁAM, przez aroganckie pracownice POPRZEDNIEGO sklepu GRAND MARKET. A teraz w końcu mogę znów chodzić na nowo:)
Pozdrawiam wszystkich którzy na własnej skórze sprawdzili że nowy sklep jest naprawdę świetny!:)

Krysia spoko ja w tym nowym jeszcze nie byłem, jeżeli faktycznie jest tak tanio to jutro nie omieszkam to sprawdzić :)

Taniutkie jest tam piwko z browaru łomżyńskiego :)

Właściciele marketu wpadli na "genialny" pomysł jak zrobić sobie darmową reklamę. Niestety zbyt grubymi nićmi szyte...

Re: Fajni faceci.

Sklep jak kazdy inny.

Dopy nie urywa, zebym mial piac z zachwytu.

A pracownice niech siebie zachwalaja haha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org