Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra firma zwalczająca mrówki |
Czy ktoś mógłby podać namiary na dobrą firmę zwalczającą mrówki, bo skorzystałem z usług jednej z łomżyńskich firm z 1 strony z Googli, mrówki dalej są, 200 zł wydałem a reklamacji nie chcą uznać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra firma zwalczająca mrówki |
zrob pulapke na mrowki
|
|
Hahahahahaahahaha firme na mrowki.? Czlowieku z konia spadles.? Haha nakupuj specyfikow po kilka zlotych i porozsypuj sam. Dziala jak talala, wiele razy robilem to i bylo git. Ale zeby jakas firme do tego.? Do glowy nigdy by mi nie przyszlo hahaha. .
|
|
vizew ma mrufki w uno fiacie
|
|
Gdyby to skutkowało. Próbowałem już wszystkich proszków a mrówki niebieskiego i czerwonego, firma zrobiła oprysk i po tygodniu znowu wylazły. Z konia nie spadłem po prostu chcę się ich pozbyć.
|
|
W Gradach Woniecko jest super firma. Maja 5 przeszkolonych mrowkojadow.
|
|
Nie lepiej się z nimi dogadać i wynegocjować jakieś rozsądne warunki np. będą się dorzucać w połowie do opłat? Jeśli negocjacje zawiodą pozostaje kupno mrówkojada. A tak poważnie ja kiedyś stosowałem Expel to taki proszek, który można rozsypać lub rozrobić z wodą dodatkowo wspomagałem się płytką Globol lub Global coś takiego. Z domowych sposobów ponoć rozsypywanie proszku do pieczenia pomaga jednak uważam to za mit. Bardzo ważne by żywność trzymać w szczelnych opakowaniach i dokładnie wysprzątać pomieszczenie z żywnością a półki i szafki można dodatkowo przetrzeć roztworem z octu i wody. Fakt, że trochę śmierdzi octem, ale u mnie to pomogło w połączeniu z w/w produktami.
|
|
jak po tygodniu wylazly to reklamacje trzeba zlorzyc Yo_ziomus
|
|
Mieszkasz w bloku, czy w domu? Jeśli mrówki powracają, oznacza to, że masz "nieszczelne" mieszkanie/dom. Prawdopodobnie jest jakieś pęknięcie w ścianie, fundamencie lub rury są nieodpowiednio zabezpieczone. Możesz stosować proszki, czy zatrudniać firmy, jednak po jakimś czasie mrówki mogą znów wrócić. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
rudy błazen z druhem
|
|
Nie kumam tematu ! Chodzi o konkurencje dla Mrówki sklep - czy o o te spacerujace !!!
|
|
najwidoczniej jadłeś świeconke po zachodzie słonca tu żaden środek nie pomoże Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
100 % skutecznosci - BORAKS
|
|
Kup jakiś pestycyd i opryskuj systematycznie gniazda.
|
|
Próbowałem Boraksu, w końcu oprysk 3x zrobiłem w tej firmie www.stander.pl i jak na razie jest Ok. W sumie okazało się, że mrówek było znacznie więcej niż myśleli na początki i zabiegi moje i firm były poprostu nie wystarczające.
|
|
R E K L A M A
|
|
Najlepiej będzie jak spryskasz porządnie mieszkanie muchozolem i wyjdziesz na długi spacer. Po wywietrzeniu mieszkania przez długie lata nie zobaczysz mrówek. U mnie to zadziałało. Po dezynsekcji przez firmę, mrówek nie było tylko 2 tygodnie. Muchozol podziałał skutecznie.
|
|
Hej, chcialam sie zorientowac ( w czyims imieniu ), jakie insekty sa w Łomży w blokach i nie tylko. To, ze mrowki, to wiem, a prusaki i inne sa? Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |