Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przegląd samochodu?Gdzie? |
Witam, chciałbym zasięgnąć waszej opinii, gdzie można rzetelnie i fachowo zrobić sobie przegląd samochodu?Chciałbym jutro zrobić przegląd przede wszystkim dla samego siebie, żeby wiedzieć co jest od razu do roboty i stąd moje pytanie do was.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przegląd samochodu?Gdzie? |
Ja zawieszenie sprawdzam w stacji kontroli pojazdów za BP. A reszta to magia :)
|
|
Ta stacja to obok BP i się nazywa AGRO CAST i obok jest serwis opon?
|
|
Takich miejsc jest sporo, ja osobiście polecam Ci tą względnie nową stację przy "Rysiu", nazywa się chyba MARGO. Od 3 lat tam jeżdżę i nie muszę o nic prosić - sprawdzają hamulce, zawieszenie, zbieżność, ustawienie świateł, luzy na kierownicy i nie wiem w tej chwili co tam jeszcze...
|
|
A cena za tę przyjemność?
|
|
Chodzi mi o cenę samego przeglądu dla samego siebie bez podbicia w papierach?
|
|
A ja polecam stacje kontroli pojazdów na terenie pogotowia ratunkowego. Cena badania technicznego wynosi 99 zł
|
|
Ale badanie techniczne z podbiciem w papiery 99zł, a bez podbicia? Słyszałem, że podobno ta stacja diagnostyczna za pogotowiem oferuje wydruk z całego sprawdzenia pojazdu?
|
|
Ciężko mi powiedzieć ile to może kosztować tak "dla samego siebie", bo nigdy tak nie robiłem, wiem że normalnie 99 i dorzucają jakiś drobiazg, np. płyn do spryskiwaczy.
|
|
Ok dziękuję wam za opinie:)
|
|
W miarę możliwości napisz jutro gdzie pojechałeś i jak to wygląda cenowo, co sprawdzali itp... Sam jestem ciekawy :P
|
|
Spadaj dziadu trollu. - A samochód naprawić a jak się nie da to na złom i tyle w temacie.
|
|
Ja ostatnio przegląd w Biedronce robiłem, szybko, tanio, miłe uśmiechnięte panie ;)
|
|
Wystarczy dowód wysłać i w kopercie 500. odsyłają wciągu 2 dni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |