Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opalanie natryskowe |
Witam.czy któraś z forumowiczek korzystała z opalania natryskowego.jakie są wasze opinie? 15234
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opalanie natryskowe |
Ja nie korzystałam, widziałam tylko filmik jak to wygląda i jaki jest efekt. Według mnie ciało ok, ale twarz i szyja wyglądają nienaturalnie :) http://mylomza.pl/home/lomza/item/4404-opalanie-natryskowe.html tu masz link. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
właśnie ja też to widziałam i zastanawiam sie jak to jest w praktyce 15234
|
|
po opalaniu trzeba uważac, przez kilka dobrych godzin zeby plamy sie nie porobiły... zmywa sie po 3 myciach :)
|
|
Korzystałam efekt piorunujący :) Tylko trzeba mieć czas żeby nic nie dotykać, siedzieć w domu parę ładnych godzin w biustonoszu i w spodenkach. Pamiętam zrobil mi się zaciek na łokciu ale samochodem zawiózł mnie mąż na te solarium natryskowe i mi poprawiła. Ale powiem wam ze ogólnie to komedia z tym opalaniem bo jak mnie tym popsikali i zobaczyli mnie znajomi to w 1 chwili mnie nie poznali:) ale to nie był efekt ostateczny bo potem trzeba wziąć prysznic i spłukać z siebie nadmiar tego barwnika i wtedy uzyskamy efekt końcowy.
|
|
a gdzie i za ile kobietki ta przyjemność ?
|
|
Bubel ..................
|
|
Takie opalanie to chyba raczej na jesień/zima bo teraz jak będzie mieć to kontakt z naturalnym słońcem to taka mieszanka może nie być atrakcyjna..tak mi się wydaje..chociaż mogę się mylić
|
|
Ja korzystałam i byłam zadowolona, rzeczywiście trzeba uważać jakiś czas po by za wiele się nie dotykać, jednak jest to opalenizna do 1-2 go umycia się, ale na wielkie wyjścia typu wesele itp. polecam.
|
|
Mogę wam powiedzieć ze ja sobie zafundowałam te opalanie 3 dni przed własnym ślubem pierwszy raz. Było to w salonie kosmetycznym Nicole. Bardzo miła obsługa.
|
|
a gdzie mozna takie zrobic w lomzy i czy drogie takie cacko? Lala22
|
|
100 zł za calośc ciała :) można np samą górę i kosztuje to 50 lub same nogi :)
|
|
100zł i jak koleżanka wyżej pisze 1-2 umycia się i opalenizny niema to ja dziękuję,zresztą można się już na dworze ładnie opalić.
|
|
???
|
|
To nieprawda,ze opalenizna utrzymuje sie 2 dni,widocznie bylas opalona jakims slabym ,tanim plynem.Ja od kilku lat korzystam z tej metody i opalenizna trzyma sie do dwoch tygodni.Zaciekow tez nigdy nie mialam,ale to kwestia dobrego przygotowania skory do zabiegu i wprawy osoby wykonujacej zabieg.
|
|
A za cale cialo place 80zl
|
|
skoro wytrzymuje ci dwa tygodnie, to bierzesz prysznic tez 2 razy na dwa tyg ;)
|
|
Na idiotyczne pytanie nie odpowiadam. Dla naprawde zainteresowanych powtarzam,ze jakosc opalenizny(kolor) i dlugosc utrzymywania sie na skorze zalezy od jakosci plynu i od przygotowania skory do zabiegu,a takze pielegnacji po opalaniu,czyli balsamowanie sie 2xdziennie.Wtedy naprawde mozna utrzymac opalenizne do 2tygodni.Opalam sie ta metoda od kilku lat,chetnie odpowiem na madre pytania.
|
|
rockhoper w którym salonie się opalasz sama chętnie poszłabym tam na taki zabieg .pozdrawiam.
|
|
Nie chce podawac nazwy gabinetu,zeby nie byc posadzona o reklame,ale powiem tyle,ze nie w Lomzy,tylko w okolicach Lomzy.Juz byl poruszany ten watek na forum i ktos podawal adres tego salonu,sporo osob z Lomzy tam spotykam.
|
|
Ja korzystałam- nie polecam. Po opalaniu natryskowym w Opolu, na skórze miałam dużo plam. W zasadzie nie mogłam pokazać się ludziom. Uratował mnie krem samoopalający Aloe Vera z hb. Wyrównał opaleniznę i dzięki temu mogłam wyjść do ludzi.
|
|
Nie polecam, bo są po tym plamy, które ciężko ukryć ;)
|
|
tez nie polecam:)
|
|
Ja to zdecydowanie jestem zwolenniczką nieinwazyjnych sposobów opalania. Powinniście sobie w tym celu sprawdzić ofertę tanexpert24.pl i dostępne produkty u nich, które nie zostawiają żadnych smug i pięknie wyglądają na skórze.
|
|
Odradzam. Badziew
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |