Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklepy sportowe - obsługa |
Jestem ciekawa waszych opinii co do obsługi w naszych sklepach sportowych - ostatnio doszło kilka w nowej galerii. Mam swoje dwa ulubione ale nie chcę na tą chwilę zdradzać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklepy sportowe - obsługa |
Na ulicy Pana Tadeusza jest ok
|
|
MIŚKA_1 Na TĘ chwilę !!!!!!!!!!!
|
|
A w którym miejscu jest sklep na ul. Pana Tadeusza?duży mają wybór?
|
|
w venedzie chciałam kupić buty do biegania :) Pan z obsługi nie miał pojęcia o towarze, który sprzedaje. Nie potrafił określić, które z butów są przystosowane do twardej czy miękkiej nawierzchni, czym się ta cała masa butów od siebie różni. Pan potrafił o nich powiedzieć tylko: "To dobra firma jest bo produkuje buty do biegania" i tyle. uśmiałam się przednio :) po przeczytaniu informacji na stronach trenerów biegu w ciągu kilkunastu minut wiedziałam o niebo wiecej niż pracownik tego sklepu. Dla mnie to porażka na maksa. On bierze za to kasę. Sama byłam kiedyś sprzedawcą (w innej branży) i nie wyobrażam sobie iść do pracy bez wiedzy o tym co sprzedaję. Zapadłabym się pod ziemię ze wstydu. Współczuję właścicielom takiej załogi. A potem taki pan będzie psioczył że go biedaka zwolnili, że bezrobocie takie, że Łomża bez perspektyw...
|
|
Tak jeżeli chodzi o buty do biegania to lepiej wcześniej poświęcić troszkę czasu i poczytać na necie. Bo często sprzedawca w sklepie stacjonarnym, może jedynie podać Ci kartonik z rozmiarem... ale co tu się spodziewać... w takiej venedzie, osoba która hobbystycznie np. biega, kupuje buty po kilkaset zł i zna się na tym, nie będzie chciała pracować za marne grosze.
|
|
Na Pana Tadeusza jest całkiem spoko. Mieści się to za Lidlem. Mają świetne rowery.
|
|
też pracowałam swego czasu za marne grosze ale zależało mi na tym, by się nie ośmieszać i znać się na tym co robię :)
|
|
Ja byłam mile zaskoczona w 50 sport w stokrotce. Pani obsługi z obsługi znała się na rzeczy kiedy zapytałam o buty do treningu. Mam już je trzeci miesiąc - super komfort - warto czasem posłuchać kogoś kto się zna na swoim "fachu". Widać, że firma kładzie nacisk na wiedzę u pracownika - szkoda tylko, że nie wszędzie jak pisze "Okean".
|
|
dzięki Miśka za info, zajrzę tam :) a więc jest nadzieja :P
|
|
Sprawdźcie sklep www.tzch.pl. Duża oferta sportowa i bardzo niska cena, bo rzeczy ściągane na zamówienie zza granicy. Polecam.
|
|
Najlepiej obsłużysz się sama, jak poczytasz trochę na necie. Myślę, że wystarczą Ci ze trzy artykuły, a będziesz wiedziała więcej, niż pracownicy sklepów, którzy potrafią opowiadać cuda o wykorzystywanych w butach i uraniach technologiach, nie mając pojęcia, do czego tak naprawdę służą.
|
|
okean co ty masz do tego Pana? praca za marne grosze, zapewne na śmieciowej umowie, a ty od niego wymagasz żeby On ci się znał na sprzęcie sportowym który jest w sklepie. Litości za pół darmo nikt nie bedzie się wysilał. Jeżeli sklep by był tylko z gadżetami do biegiania itd to rozumiem że od sprzedawcy można wymagać wiedzy na ten temat, ale jeżeli sklep oferuje jeszcze kilkadziesiąt innych produktów to nikt nie jest alfą i omegą żeby sie na wszystkim znać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |