Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moskitiera |
gdzie w łomży można kupić moskitiery do drzwi balkonowych chodzi mi o takie paski zachodzące na siebie z ciężarkami u dołu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moskitiera |
W Carpeximie są moskitiery balkonowe
|
|
Za sklepem ABC.Miedzy ABC a budunkiem Kontaktow.W glebi jest zaklad robiacy rolety,zaluzje i moskitiery.
|
|
moskitiera-jest to siatka w ramce którą zakłada się na okno po to żeby nie wlatywał do mieszkania np. muchy :) Verticale-żaluzje z ciężarkami u dołu :) robione na wymiar podejrzewam ze kupisz je w każdym salonie gdzie sprzedają okna
|
|
tu masz film i pewnie sprzedawcę http://www.youtube.com/watch?v=fiwDv186tLM
|
|
jakos teraz miały byc w lidlu
|
|
Ja zakładałem verticale(bo tak się nazywają te "paski"). Porównałem wycenę z kilku firm i najtaniej było w roletix na sikorskiego obok rowerowego. Przyjechali, zamontowali, działa.
|
|
moskitiery sie rwą i generują koszty rok w rok, dlatego ja po prostu zamurowałem balkon i mam problem z głowy na dobrych kilkadziesiąt lat.
|
|
no tak, i tlenu Ci zabrakło, stąd te głupoty gadasz onaion
|
|
Koszty? VACO ma moskitiery po niecałe 14,00zł. Jakość ich jest świetna i nic się nie rwie. Jeśli to jest dla kogoś za dużo to ja nie wiem. Nie ma nic za darmo. Trzeba zapłacić za święty spokój. Jeśli ktoś woli mieć stado much i komarów domu to ja dziękuję iść tam w goście.
|
|
A samodzielnym montaż Joł joł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |