sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ozdoba nastukal koksowi

i dobrze :) :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ozdoba nastukal koksowi

nastukał mu tancerz erotyczny którego wagę hardkorowy koksu bierze na jedną rękę

Ten Ozdoba w pierwszej rundzie powinien być zdyskwalifikowany, Najman też powinien być zdyskwalikowany jak walczył z Koksem. Teraz każdy kto będzie z nim walczy będzie biegał w koło żeby go zmęczyć. Podejrzewam że już koniec gal z Koksem. Chyba że znajdą mu przeciwnika takiego jak on czyli też jakiś co szybko będzie się męczył. Ale Ozdoba ładnie mu fiuknoł.

pudzian by koksa rozjechal w 20 sekund

nie przeprowadził ani jednego ataku,trafiał z kontry.werdykt sędziego trafiony.wychodzi walczyć a spierda...jak sprinter.komentarz koksa też trafiony:"to nie taniec z gwiazdami".tak może każdy "walczyć".może next time: Małysz vs Pudzian?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Pudzian może by przynajmniej nie uciekał :)

Pudzian na początku też w chu. mięśni i zero kondycji. Zrzucił trochę mięśni które najwięcej potrzebują tlenu. Koksu pewnie z bicków nie zrezygnuje, proste wtedy wpierdol.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org