Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ozdoba nastukal koksowi |
i dobrze :) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ozdoba nastukal koksowi |
nastukał mu tancerz erotyczny którego wagę hardkorowy koksu bierze na jedną rękę
|
|
Ten Ozdoba w pierwszej rundzie powinien być zdyskwalifikowany, Najman też powinien być zdyskwalikowany jak walczył z Koksem. Teraz każdy kto będzie z nim walczy będzie biegał w koło żeby go zmęczyć. Podejrzewam że już koniec gal z Koksem. Chyba że znajdą mu przeciwnika takiego jak on czyli też jakiś co szybko będzie się męczył. Ale Ozdoba ładnie mu fiuknoł.
|
|
pudzian by koksa rozjechal w 20 sekund
|
|
nie przeprowadził ani jednego ataku,trafiał z kontry.werdykt sędziego trafiony.wychodzi walczyć a spierda...jak sprinter.komentarz koksa też trafiony:"to nie taniec z gwiazdami".tak może każdy "walczyć".może next time: Małysz vs Pudzian? nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Pudzian może by przynajmniej nie uciekał :)
|
|
Pudzian na początku też w chu. mięśni i zero kondycji. Zrzucił trochę mięśni które najwięcej potrzebują tlenu. Koksu pewnie z bicków nie zrezygnuje, proste wtedy wpierdol.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |