Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taaak.. a więc.. |
Ludziee co tu robić w tej naszej Łomży? Leżę od rana jak ten znudzony pies. Jakieś ciekawe pomysły? :D A może jakiś fajny pomysł na przekąskę? hmm?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taaak.. a więc.. |
|
no ja też pije browarka. a jutro arbait :-) (.) (.)
|
|
Chyba tez tak musze zrobic, bo w taka pogode i z takim zapalem to chyba dzis juz do niczego sie nie rusze..
|
|
|
Jak to by powiedzial, a raczej napisal Transponder: MASAKRA... W tej naszej Łomży to nawet nie ma gdzie łba wychylić. Jeszcze tylko zjadłoby się coś dobrego i można leżec..no wiecie czym.. do góry :D
|
|
Ejjj, no a veneda? przecież jest veneda! :) moze tam się wybierz.. ;)))))
|
|
Veneda hahaha
|
|
Leżeć i żłopać browar narzekając, że nie ma gdzie pójść potrafi każdy, a jak "w tej Łomży" Wam tak źle to po co tu siedzicie? Już sobie wyobrażam tych krzykaczy, leżących piwnym bebechem do góry, otwierając kolejną puszkę z krzywym wyrazem twarzy cedząc przez zęby "ku***, w tej Łomży to nie ma gdzie łba wychylić" i łyk piwka ;)
|
|
no bo nie ma...a ja nie łykając piwka tak mówię :)
|
|
na venedianki?:)
|
|
Venedaaa- siedziba lomzynskich gimbusow :D Juz wole zostac przed tv..
|
|
już teraz to się nie opłaca wychodzić - siedziałeś od rana w chałupie to i siedź do wieczora.. :D a potem siusiu, paciorek i spać...a jutro do roboty ;)
|
|
Kto do roboty ten do roboty :D ja tam mam 2 tygodniowa majowke :D
|
|
tylko tak całą dwutygodniowa majówkę nam tu nie narzekaj z piwskiem w ręku że nie masz co robić :D My ci majówki organizować nie będziem! ;)
|
|
Ależ skądże :D Tak żem se pomyślał, że trza sie za jakies skromne odchudzanie wziac, tak wiec nie ma co marnowac majoweczki, od jutra moze jakies male bieganko :)
|
|
A bo mięsień piwny zapewne się uwidocznił :D Piwko odstawić - też wskazane bo całe to bieganko na nic :D
|
|
|
W koncu zajecie jakies musi byc! :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |