sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rekrutacja 5-latków do przedszkoli

Moje dziecko nie dostało się do przedszkola docelowego i innego alternatywnego. Zastanawiam się nad "zerówką" przy szkole. Rodzice w podobnej sytuacji napiszcie jak rozwiązujecie ten problem? Ma ktoś może dziecko w zerówce przy szkole nr 4 na Kierzkowej? Czy jest osobne wejście dla zerówkowiczów? Jak tam to wszystko wyglada?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rekrutacja 5-latków do przedszkoli

Witam ja w tym roku zapisałam synka do Sp 4 ( oddziału przedszkolnego) i byłam na dniu otwartym i mogę powiedzieć że byłam mile zaskoczona organizacją w tej szkole. Przedszkolaki mają osobny poziom i osobne wejście więc jest bezpiecznie. Wiem że grupa jest duża i nie wiem jak z miejscami ale warto się zapytać w szkole .Pozdrawiam

A poza tym dobrze by było aby wypowiedzieli się rodzice dzieci już tam uczęszczających do przedszkola bo doświadczenie weryfikuje opinie :)

A dla rodziców poszukujących wolnych miejsc w Łomżyńskich placówkach szkolno-przedszkolnych

Nazwa i adres Wolne miejsca Szczegóły
Publiczne Przedszkole Nr 15
ul. Kołłątaja 10, 18-400 Łomża 2 wolne miejsca
Zobacz
Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 5
ul. Polna 40, 18-400 Łomża 13 wolnych miejsc
Zobacz
Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 4
ul. Kierzkowa 7, 18-400 Łomża 28 wolnych miejsc
Zobacz
Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 2
ul. Piękna 2, 18-400 Łomża 5 wolnych miejsc
Zobacz
Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 9
ul. Księżnej Anny 18, 18-400 Łomża 4 wolne miejsca

podzielam, ta szkola zawsze slynela z dobrego przyspasabiania dzieciaczkow do przyszlej nauki,

Dzięki za odzew, może wypowiedzą się również rodzice zerówkowiczów przy SP4? W szkole oczywiście też zapytam jednak opinia samych zaineresowanych to kopalnia wiedzy:) , pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org