Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rekrutacja 5-latków do przedszkoli |
Moje dziecko nie dostało się do przedszkola docelowego i innego alternatywnego. Zastanawiam się nad "zerówką" przy szkole. Rodzice w podobnej sytuacji napiszcie jak rozwiązujecie ten problem? Ma ktoś może dziecko w zerówce przy szkole nr 4 na Kierzkowej? Czy jest osobne wejście dla zerówkowiczów? Jak tam to wszystko wyglada?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rekrutacja 5-latków do przedszkoli |
Witam ja w tym roku zapisałam synka do Sp 4 ( oddziału przedszkolnego) i byłam na dniu otwartym i mogę powiedzieć że byłam mile zaskoczona organizacją w tej szkole. Przedszkolaki mają osobny poziom i osobne wejście więc jest bezpiecznie. Wiem że grupa jest duża i nie wiem jak z miejscami ale warto się zapytać w szkole .Pozdrawiam
|
|
A poza tym dobrze by było aby wypowiedzieli się rodzice dzieci już tam uczęszczających do przedszkola bo doświadczenie weryfikuje opinie :)
|
|
A dla rodziców poszukujących wolnych miejsc w Łomżyńskich placówkach szkolno-przedszkolnych Nazwa i adres Wolne miejsca Szczegóły Publiczne Przedszkole Nr 15 ul. Kołłątaja 10, 18-400 Łomża 2 wolne miejsca Zobacz Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 5 ul. Polna 40, 18-400 Łomża 13 wolnych miejsc Zobacz Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 4 ul. Kierzkowa 7, 18-400 Łomża 28 wolnych miejsc Zobacz Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 2 ul. Piękna 2, 18-400 Łomża 5 wolnych miejsc Zobacz Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej Nr 9 ul. Księżnej Anny 18, 18-400 Łomża 4 wolne miejsca
|
|
podzielam, ta szkola zawsze slynela z dobrego przyspasabiania dzieciaczkow do przyszlej nauki,
|
|
Dzięki za odzew, może wypowiedzą się również rodzice zerówkowiczów przy SP4? W szkole oczywiście też zapytam jednak opinia samych zaineresowanych to kopalnia wiedzy:) , pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |