sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orange- do bani

Czy ma ktos jeszcze problemy z orange? Od kilku miesiecy nie mogę normalnie korzystac z telefonu... dzwonie "rozmawiam" i slysze co 5-6 słowo... mam 4 telefony w orange i wszędzie to samo... Miał ktoś z tym problem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orange- do bani

tez to miałem to zmieniłem sieć na play

Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)

I nie ma sygnału jak się gdzieś dzwoni - cisza.

Faktycznie, jakość połączeń się bardzo pogorszyła. Niestety w play jest jeszcze gorzej (sprawdziłem). Nie wiem jak u innych operatorów.

Mam tak samo jak ty, miasto moje a w nim Orange gówniane :)

Nie liczy się nic pozami snami, do których zmierzamy..

problem ten sam..niestety

od tego roku miała być popraw,ale coś jej nie widać(tak mi mówiono w orange)

kaja

Najgorsze jest to ze po telefonie do orange dostalem wiadomosc ze u nich wszystko ok, ze nie powinno byc problemów.... Wymyślam????

Zawsze tak mówią. Ja przeszłam do Play i póki co nie narzekam.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

A tymczasem orange wprowadza nową ofertę - jakiś "NJU MOBILE" czy cuś. Ma być nataniej na rynku. Czyżby minuta za 9 gr?

wydoić klienta???

Pomimo zniknięcia asymetrii na poziomie hurtowym pomiędzy P4 a trzema największymi operatorami, jak do tej pory tylko Plus zrównał stawki detaliczne w swoich taryfach. Orange jeszcze poczeka.

Zobacz: Wszyscy operatorzy podpisali aneksy MTR-owe z P4 na dwie stawki.

Nie mamy obowiązku natychmiastowo zmieniać cen. Każdy kolejny miesiąc to konkretne przychody - powiedział TELEPOLIS.PL Maciej Witucki, prezes Orange.

Na pytanie, czy nie obawia się działań UOKiK związanych z ewentualnym podejrzeniem dyskryminacji Play powiedział, że nic takiego nie ma miejsca, bo są to zwykłe, komercyjne działania.

http://www.telepolis.pl/wiadomosci/witucki-ceny-do-play-w-ofertach-orange-szybko-nie-spadna,2,3,27503.html?cp=1

Dla zainteresowanych: już można sobie zrównać stawki do wszystkich sieci wysyłając specjalnego sesemesa

u mnie to telewizja czasami szwankuje, zacina sie i obraz staje w jednym miejscu, prawdopodobnie za daleko mieszakam od anteny

Nie pierwszy i ostatni taki temat, jak i problem z tą siecią. Mam w Play-u i nie zrzędzę puki co.

Ciekawe jak bedzie z tym nju mobile. Takiej rewolucji nie bedzie w momencie jak pojawiła się Heyah. Ceny wtedy poleciały w dol bardzo mocno. Jak heyah pojawila sie to na poczatku miala około 4 mln kart. Teraz dobrze jak ma 100-200 tyś.

też miałem taki problem, pytałem się w salonie i powiedzieli że to problemy związane z warunkami atmosferycznymi.
ponieważ miałem PrePaid Orange GO to wyrzuciłem kartę do kosza, kupiłem w pierwszym lepszym sklepie starter Play z przyzwiotym numerem i mam HD Voice do klientów Play i T-Mobile (bo tylko w tych sieciach ta usługa działa) wtedy gdy mam 3G, a gdy jestem na EDGE lub GSM to jestem zaskoczony, że jakość dźwięku jest równie dobra.

mam tak samo:(

przyjdź na kurs hiszpańskiego wrocław

Mam telefon w Orange od 14 lat. Cały czas ten sam numer. Kiedyś na kartę w taryfie tzw. POP, od paru latek już abonament. I nigdy nie narzekam, wszystko działa jak powinno, zasięg jest i to dobry. Cały czas korzystam z Internetu 3 G a teraz wraz z nowym smartfonem z HSDPA, który jest znacznie szybszy niż 3 G. I problemów nie miewam. Dziwię się, że Wy macie.

Dodam, że korzystam z telefonu zarówno jeśli chodzi o dzwonienie i Internet NIE tylko na terenie Łomży, ale również w innych miejscowościach a także w terenach niezabudowanych.

Słaby zasięg i jakość rozmów może być winą kiepskiego aparatu telefonicznego. Radzę następnym razem więcej poczytać o telefonach przed kupnem.

Dzwonilem maja naprawic nadajnik w ciagu 3 dni ;p po drugim telefonie dopiero stwierdzili ze cos jest nie tak....

juz oni od kilku lat mają modernizację nadajników. To taki tekst dla abonentów

kurcze blade jak mozna zerwac z nimi umowe, ktora podpisalam kilka dni temu..? jak mozna bylo zaakceptowac ich warunki na jakiej podstawie?!

Ja mam same przykre doświadczenia z Orange i nigdy w życiu nie skorzystam już z ich usług, chodziło i o problemy z zasięgiem i z fakturami, które albo nie dochodziły, albo dochodziły z dużym opóźnieniem, raz czy dwa zdarzyło sie że kwota na fakturze była zawyżona i to o niemałą kwotę, koło roku temu zrezygnowałem z Orange i przeniosłam nr do play i jestem bardzo zadowolona, ale ostatnio nie wiadomo skąd dostałam do zapłaty fv z Orange na ponad 100 zł. Nie wiem czy tracą tak klientów, ze starają sie kogoś nabić w butelkę czy po prostu mają tam straszny burdel....

Kazda siec ma swoje plusy i minusy.

Ja w Orange jestem od 12 lat..roznie z Nimi bywalo ale ogolnie jestem zadowolony. Trzeba tez miec zaprzyjazniona osobe w punkcie i nigdy nie przedluzac umowy/zmieniac taryfy/ rozwiazywac problemow przez BOK, bo kazdy wie jak wyglada praca w tych "instytucjach".

Kilka osob chwali Play za warunki, dobra oferte przy przeniesieniu numeru, ale ja po mojej analizie stwierdzilem ze szalu nie ma. Nawet przy niektorych konfiguracjach Play wypada gorzej niz Orange. Po za tym trzeba patrzec na druga strone, z jakimi ludzmi najczesciej sie kontaktujemy-gdzie maja telefony i jakie koszty poniosa jak beda dzwonic/pisac do nas. Moze to blahostka, ale jak patrze ma to swoje znaczenie.

Ogolnie w calej naszej "milosci" z sieciami jestesmy na przegranej pozycji, bo wszystko jest tak skonstruowane zeby jak najbardziej Nas-uzytkownikow "wydoic".

Jestem przeciwnikiem jednej sieci..Plus-a.

Pozdrawiam

Dodam jeszcze ze mam drugi-sluzbowy telefon w TMobile...problemy z zasiegiem mam czesciej niz z Orange..fakt nie w Lomzy, ale w wiekszym miescie.

Tak wiec nie tylko Orange ma problemy z zasiegiem...

Pozdrawiam

Ja mam telefon w Play i nie martwię się tym, ze ktoś do mnie nie zadzwoni, bo drogo. Nie tej osoby wina, że sieci naliczają podwójne stawki za połączenia do Play. Ja mam nielimitowane rozmowy i po prostu oddzwaniam :)

drzewko_szczescia

Nie tej osoby wina, ale to ta osoba płaci. Dla sieci to tylko czysty zysk.

Stosujesz technikę "szczura"...ktoś puszcza Ci sygnał, a Ty oddzwaniasz??

Pozdrawiam

Szczura? Co złego jest w tym, że powiem, że oddzwonię? Skoro mam nielimitowane rozmowy do wszystkich.

Tak "szczura", czyli to co o czym mówimy, przynajmniej tak kiedyś usłyszałem i mi się spodobało :)

Ostatnim stwierdzeniem sama sobie zaprzeczasz, bo mówisz że się tym nie martwisz, a oddzwaniasz, bo ktoś musi za to płacić a Ty nie. Żle zrozumiałem? :)

Pozdrawiam

Dziś już pojawił się nju mobile który należy do Orange. Oferta szczegulnie na abonament jest dość przełomowa. Na kartę też niczego sobie.

polecam play

colosseumwawa

ja mam w Tmobile,i nie narzekam

mam w Play i nie płaczę

to prawda często siada

colosseumwawa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org