Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petycja w obronie drzew |
Co sądzicie o petycji przeciwko wycince drzew na Sikorskiego? Czy ktoś mieszkający przy Sikorskiego by ją podpisał? W przyszły tygodniu można by zacząć z podpisami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petycja w obronie drzew |
Jestem za szkoda drzew tym bardziej że upiększają nasze miasto. Niech chociaż nasza łomża dalej słynie z zieleni tak jak do tej pory.A jak drzewa powycinają to co nam zostanie nie dość że bieda w kieszeni to i miasto będzie ponure. Lepiej niech powycinają drzewa przy drogach w nie bezpiecznych miejscach znowu zginęli młodzi ludzie
|
|
też popieram :). ---------------------------------------------
|
|
Ja mam takie zdanie że drzewa powinny rosnąc w ogródkach lasach i conajmniej z 8 metrów od ulicy a nawet 15 na trasach poza miastem a nie taka akcja ze jade drogo a gosc pojany udeza we mnie od boku jadee z rodziną i ide na pobocze i wale w drzewo a na całe szczęscie nie było dzewa na poboczu
|
|
|
Jestem za, mieszkam na Sikorskiego, mysle, ze pare osob by sie jeszcze znalazlo.
|
|
Oby ta akcja nie była też jałowa i nie skończyła się znowu na deklaracjach ! Myślę , że taką petycję podpisałoby wielu Łomżan , gdyby zapytać Ich o zdanie w tej sprawie.... Chętnie przyłączę się- przez wiele lat żyła na tej ulicy rodzina skoligacona z naszą.......wszystko wzrastało tam wraz z naszym wzrostem ! Nie sposób pozbyć się wspomnień , sentymentu , odczuwania piękna wobec współgrania tej zieleni z całym otoczeniem . Dlatego też tak trudno jest pogodzić się z niszczeniem elementów naszego miejskiego krajobrazu przez ludzi , dla których piękno i historia tych drzew - ZUPEŁNIE NIC NIE ZNACZĄ !!! Nie powinniśmy biernie przypatrywać się niekoniecznie uzasadnioinej - dewastacji pięknego drzewostanu NASZEGO MIASTA !!!
|
|
|
lista lezy w tartaku
|
|
|
No pewnie!!! Na powaznie ! - listę lub listy w teren i .....podpisujmy, brońmy !!! Dopóki nie za póżno !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |