sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Petycja w obronie drzew

Co sądzicie o petycji przeciwko wycince drzew na Sikorskiego? Czy ktoś mieszkający przy Sikorskiego by ją podpisał? W przyszły tygodniu można by zacząć z podpisami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Petycja w obronie drzew

Jestem za szkoda drzew tym bardziej że upiększają nasze miasto. Niech chociaż nasza łomża dalej słynie z zieleni tak jak do tej pory.A jak drzewa powycinają to co nam zostanie nie dość że bieda w kieszeni to i miasto będzie ponure. Lepiej niech powycinają drzewa przy drogach w nie bezpiecznych miejscach znowu zginęli młodzi ludzie

też popieram :).

---------------------------------------------

Ja mam takie zdanie że drzewa powinny rosnąc w ogródkach lasach i conajmniej z 8 metrów od ulicy a nawet 15 na trasach poza miastem a nie taka akcja ze jade drogo a gosc pojany udeza we mnie od boku jadee z rodziną i ide na pobocze i wale w drzewo a na całe szczęscie nie było dzewa na poboczu

nie mieszkam na Sikorskiego,ale podpisałbym taką petycję.drzewa przeznaczone do wycinki nie stwarzają tam zagrożenia.specjalnie to obserwowałem.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Jestem za, mieszkam na Sikorskiego, mysle, ze pare osob by sie jeszcze znalazlo.

Oby ta akcja nie była też jałowa i nie skończyła się znowu na deklaracjach !
Myślę , że taką petycję podpisałoby wielu Łomżan , gdyby zapytać Ich o zdanie w tej sprawie....

Chętnie przyłączę się- przez wiele lat żyła na tej ulicy rodzina skoligacona z naszą.......wszystko wzrastało tam wraz z naszym wzrostem ! Nie sposób pozbyć się wspomnień , sentymentu , odczuwania piękna wobec współgrania tej zieleni z całym otoczeniem .
Dlatego też tak trudno jest pogodzić się z niszczeniem elementów naszego miejskiego krajobrazu przez ludzi , dla których piękno i historia tych drzew - ZUPEŁNIE NIC NIE ZNACZĄ !!!
Nie powinniśmy biernie przypatrywać się niekoniecznie uzasadnioinej - dewastacji pięknego drzewostanu NASZEGO MIASTA !!!

no a gdzieś spacerują z tą listą na podpisy pod petycją?

lista lezy w tartaku

nie chodzi mnie o listę z przeznaczeniem

No pewnie!!! Na powaznie ! - listę lub listy w teren i .....podpisujmy, brońmy !!! Dopóki nie za póżno !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org