Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs Barmański kwiecień |
witam serdecznie mam zamiar zorganizować kurs barmański i szukam osób które były by zainteresowane wyglądało by to tak 2 weekendy (sobota niedziela) bądź tydzień od poniedziałku do piątku cena to 500-700zł po ukończonym kursie egzamin po zdanym egzaminie otrzymanie certyfikatu oraz dyplomu ukończonego kursu jeśli są chętni to pisać tu śmiało;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs Barmański kwiecień |
a w czasie tego kursu degustacja byłaby dozwolona tego co namieszam?
|
|
szkolenie robione jest na barwnikach ale 5 godzin będziemy robić cocktaile pokazowe czyli każda osoba wybiera sobie jakiegoś drinka i go robi prawdziwych alkoholi z dekoracja itp wtedy każdy próbuje i ocenia osoba która zbierze najwięcej punktów ma zdany 1 egzamin a egzaminy bieda 3 ;) naprawdę warto
|
|
na barwnikach...?! eee tam! to czemu tak drogo chcesz?
|
|
drogo?? he nie chcesz nie musisz możesz jechac do warszawy zrobic za 1000zł plus mieszkanie i jedzenie to jak zapłacisz 5tys to wtedy powiesz że drogo... cena obejmuje materiały naukowe alkohole barwniki dekoracje(owoce) szkło mieszadełka słomki serwetki i wszystko co bedzie nam potrzebne 500zł to jest minimum ale oczywiście jeśli chcesz moge dac Ci liste co masz kupic i wtedy zaplacisz tylko za egzamin za sale i za materialy ok. 100zł a reszte kupisz sobie sam ;)
|
|
się nie denerwuj! nie chcę żadną barmanką zostać! tak tylko zapytałam.
|
|
nie denerwuje się tylko tłumacze po prostu niestety wszystko kosztuje ja za swoje szkolenie zapłaciłem ponad 3 tyś wiec nic za darmo nie przychodzi ;)
|
|
Ja byłbym chętny ;) Ilu potrzeba chętnych do jego zorganizowania?
|
|
Opcja z własnym alkoholem (bimbrem) powinna być tańsza. A czy droższe dyplomy (te za 700zł) będą oprawione w ramki?
|
|
8osób i zaczynamy
|
|
i jak tam? sa chetni?
|
|
ja Bym sie pisał ale dopiero po majówce bede wolny. _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
|
Ile osób jest juz chetnych ? Bo moze i ja bym sie zglosil. I wszystko jest na dobrych i waznych certifikatach robione ? I masz jakos wgl szkole wlasna do prowadzenia takich zajec ?;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |