Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smoleń |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=31788 ciekawe czy jak ja umrę to czy postawią Mi pomnik przed katedrą i będą obchodzić rocznicę co roku. Z roku na rok coraz lichsza ta rocznica smoleńska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smoleń |
Bo i ich coraz mniej :):) Jeszcze kilka lat i wszystko wróci do normalności :):)
|
|
Ale już ludzie z tej biedoty i braku pracy to nie wiedzą co mają napisać, nie dość , że karmią sie sami nienawiścią to chcą , żeby łykali to inni. Ale cóż choroba nie wybiera, szkoda tylko, że tak zaniedbana i w porę niedoleczona. A swoje frustracje manifestujesz na forum.
|
|
Lepiej idź i sprawdź w zamrażalniku czy czegoś nie zachomikowałeś przez lata, bo na dekiel ci padło;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
Za kilka lat stary to ty będziesz na kolanach szedł na pielgrzymkę, żeby ci darowano twoje uczynki, a ta reszta to dołączy do tych niby twoim zdaniem nielicznych i będą przepraszać tych których skrzywdzili. Radzę baczniej oglądać wiadomosci i cofnąć sie 3 lata, tam zobaczysz te niewielkie ilości zawiedzionych i zdradzonych.
|
|
a ty co nie w Warszawie? Z braku instynktu? czy z braku drobnych na autokar?? :):):):)
|
|
pewnie na flachę nie miała.. :)
|
|
Mogła gadac :) Wspomoglibyśmy ,,pielgrzymów" :):):)
|
|
na zacny cel watro się zrzucić, w końcu pieśń wieczoru trza odśpiewać "jarosław polskę zbaw", a o suchym pysku nie było by tak wyniosłe :)
|
|
I tak będzie siedział i żarł, aż krzesło pod nim się złamie wieprz jeden
|
|
|
|
|
Ja słyszałem te syreny, które wyły z radości, ze skończyła sie era kaczkodanów.
|
|
Jak słucham coraz to nowych teorii Macierewicza, to wcale mnie nie dziwi, że pod pałacem coraz mniej.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |