Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół weselny "va Bank" |
Mam pytanie czy znacie zespołó "va Bank" z Łomży. Jakie macie opinie na jego temat? polecacie? zespoł 5 osobowy z perkusja i gitara elektryczna. bob
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół weselny "va Bank" |
Znam dwóch Muzyków z tego zespołu, swego czasu uczyli mnie gry na instrumentach. Zespół ten grał na weselu mojej Siostry kilka lat temu, gościom się raczej podobało to jak grali i prowadzili wesele ;) Pozdrawiam
|
|
Szczerze polecam, byłam na weselu gdzie grali, spodobali mi się i dwa lata później zagrali też na moim weselu. Goście byli zadowoleni, zgadzam się z -sectumsempra- to nauczyciele muzyki, więc maja wiedzę i pojęcie o tym co robią. Bardzo dobry kontakt, rzetelność, mają też wiele pomysłów na poprowadzenie wesela. Jeszcze raz polecam, bardzo miło wspominam z Nim współpracę.
|
|
uff to dobra decyzje chyba podjelismy wybierając ich na nasze wesle:) bob
|
|
Myślę że dobrą ! miłej zabawy ;) Ja Ich polecam serdecznie ;)
|
|
trele molele(reklama 100:\)ha ha,......widać mają roboty ahaha.....
|
|
na pewno bedziecie zadowoleni:) bylam na kilku weselach,na ktorych gral ten zespol. pozytywnie wspominam ich gre, prowadzenie zabaw i dodam,ze nawet repertuar w ciagu kilku miesiecy mieli tez zmieniony pod katem nowych hitow:)
|
|
Znam jednego z Panów osobiście. Genialny akordeonista, który zagra na nim wszystko:) Moim zdaniem rewelacja. Cały zespół słyszałam jakieś 10 lat temu i było bardzo fajnie, a teraz ciężko mi coś powiedzieć.Mam tylko nadzieję, że są jeszcze lepsi:)
|
|
Ja byłam dwa lata temu na weselu w Nowogrodzie gdzie grali. Powiem szczerze, że było super. Nikt nie siedział, wszyscy się bawili, wszystko kulturalnie, chłopaki trzeźwi do rana, jak ktoś chciał jakoś piosenkę to od razu grali, fajny skład, perkusista grał zajebiście, fajowo prowadzili całą zabawę, a nawet grali dłużej niż było ustalone.
|
|
zgadza się u mnie też grali dłużej niż było to ustalone, a zapłatę wzieli dopiero po zakończeniu całego wesela, pełni rozumiem obawy Młodych przy wyborze zespołu muzycznego, sama go wiałam baaaardzo długo, więc myślę, że powyższe wypowiedz nie są reklamą jak zostało to zarzucone, tylko poszukiwaniem odpowiedzi o słuszności podjętej decyzji.
|
|
zgadza sie ciuchcia to zadna reklama po prostu jestem ciekawy opini o nich bo pytajac po znajomych nikt o nich nie slyszal. bob
|
|
Mam takie pytanie odnośnie tego czy zespół bierze jakiś zadatek za rezerwacje terminu na wesele?jeśli tak to w jakich kwotach?
|
|
jezeli sklad 5 os placilem zadatek ok 500zł bob
|
|
a czy ktoś zna zespół Server Dance? jak sie bawiliście na weselu z ich udziałem?bede wdzięczny na info
|
|
a mikrofony mają ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |