piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wczoraj wieczorem potrącona kobieta na ul. sikorskiego

Może ktos widzial wczoraj wieczorem jak została potrącona kobieta na przejsciu ul. sikorskiego a tym bardziej pojazd ktory ją potrącił? Podobno to był pojazd marki MERCEDES o kolorze kosci słoniowej (z przodu ma wybity jeden leflektor) ale nikt nie zdołał zapamietac jego nr. rejestracyjnego bo sprawca nawet nie zatrzymał sie i oddalił sie z miejsca wypadku. Proszę o pomoc w odnalezieniu sprawcy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wczoraj wieczorem potrącona kobieta na ul. sikorskiego

W Łomży jest może 3-4 takie auta (jeśli to faktycznie takie) znajdą .......

niestety nie kojarzę tego auta, ale w łomży jazda kierowców aż woła o pomstę do... Szczególnie gówniarze- i to chłopaki kierowcy- nie wiedza chyba co to znaczy warunkowe i kto ma pierwszeństwo. ludzie skarżą się na rosnącą ilość fotoradarów..moim zdaniem na każdym przejściu powinna być kamera to by się może jeden z drugim zaczął bać...a tak to mają głęboko w...

justa - yyyy nie kojarzę .. a co ty wszystkie auta na Łomży znasz haha ....

Justyna, jesli twierdzisz, że kamery coś pomogą, to moja rada, noś takie urządzenie ze sobą, z jakimi jeździ połowa samochodów w rosji. Nie wiem, czy widziałaś te morderstwa i pobicia pod okiem miejskich monitoringów, gdzie za każdym razem proszą świadków o pomoc w ustaleniu sprawcy. Debil w samochodzie, czy pieszo, dalej będzie debilem, on nawet na satelitę szpiegowską USA przed własnym mosem nie zareaguje. Po prostu dorwać jełopa, mordę opublikować, skazać za próbę morderstwa, nie za potracenie. Dodatkowo nieudzielenie pomocy i 10 lat spokoju będzie. Wyjdzie, to o prawku ani samochodzie nawet nie pomyśli.

gówniarstwo dostanie prawko i brawuruje srelstwo śmierdzace. Wczoraj mało co nie wypadły mi zakupy z zaskoczenia, jak wyjeżdzał z piskiem spod biedronki gówniarz,ile może miał z 18 lat. Powinno się wysyłać takich do obozu Yodok na 10 lat

Proponuję przejechać się po zakładach blacharskich i popytać czy nie mają takiego do naprawy.

auto już się znalazło na parkingu pod blokiem na Kazańskiej

Tak samochod zostal odnaleziony! dziekuje wszystkim za pomoc. mam nadzieje ze pujdzie siedziec!

Kierowco wzywam twoje sumienie do zgłoszenia się na KMP by złagodzić swój wyrok bo i tak zostaniesz odszukany!!

a co za problem z odnalezieniem auta są przecież kamery ,a może to tylko atrapy ...hm

Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc .

akurat nie na ten konkretny temat ale zachęcam do przeczytania

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433854906688637&set=a.205947289479401.44602.100001923948381&type=1

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,13695134,_Jak_kazdej_soboty__bylem_na_zakupach_________Udostepniles.html

MOŻE POTRĄCIŁ JĄ MERCEDES ?

Kiedyś byłam świadkiem jak dwóch młodych gówniarzy potrąciło starszą kobietę na przejściu dla pieszych . Szkoda ,że wtedy padł mi tel. Reflektor odpadł , kobiecina laską pomachała i poszła dalej. A gówniarze z szyderczym uśmiechem odjechali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org